#VILÁGOM

Soma Mamagésa írás közben nem szexel

2012. május 4., péntek 20:34 |

Spitzer Gyöngyi – aka Soma Mamagésa – a héten mutatta be legújabb könyvét, a Tiszta Szexet, amiből a nemi szervekről készült szinonimaszótár, a pajzán versikék mellett azt is megtudhatjuk, milyen volt Soma első maszturbálása, de azt is, hogy 20 évesen vett részt először gruppenszexben.

Soma a bemutatón elmondta, könyve nem meghökkenteni és zavarba hozni akar, az írásban sokkal inkább a segítő szándék vezérelte. Célja, hogy lerántsa a leplet a szexről, kimondja, nem tabu többé, és tessék csak nyugodtan, önfeledten, szabadon gyakorolni az „élet legnagyobb ajándékát”. Soma azt is megosztotta közönséggel, miközben könyvét írta, nem szexelt, sőt ezidő alatt még csak nem is maszturbált. Boldogan nyugtáztuk az információkat, majd ittunk egy korty vizet.

Gonorrea és Gyöngyibaba

Sokat gondolkodott azon, beleszője-e személyes tapasztalatait, vagy sem, de arra jutott, csak úgy tud segíteni, ha kendőzetlenül feltárja olvasói előtt, ő hogyan is értette, tanulta meg a „tiszta szex” művészetét. Kezdjük is egy verssel, amit a könyvben olvashatunk ezzel a felvezetéssel: „De nem csak a vadkanca lakott/lakik bennem, hanem Gyöngyike, Gyöngyibaba is – hogy most a többieket ne említsem. A bújós-játékos-tiszta szívű örök gyerek. Ő ilyeneket ír(t) a fiúkhoz”:

„Tatár szemű

Tatár szemű magyar legény

A te faszod igen kemény

Nem ám néger, belga lompos

Azért vagy te nagy kolompos

Meghágnád a Holdat is az égen

Ha szép nagy teli seggel beléd ülne szépen.

Bárcsak ülne, bárcsak ülne,

És a szíved csendesülne.”

A másik kedvenc versünk a Volt-e már gonorreád című opusz.

„Volt, de ez nem sötét folt.

Bár anyám okolt, de nem a kolt.

A szerelem felold.”

Jobban rezeg Mona Lisa, mint Magyarország

A könyv tehát egy igen eklektikus szexkalauz. Soma nem titkoltan vonzódik a spirituálitáshoz, talán még néhány kineziológiai tanfolyamot is elvégzett, könyvében, és a bemutatón is hosszan értekezett a rezgésekről. Mindennek van rezgése. Tárgyaknak, hangulatoknak, érzéseknek, de még nemzeteknek is. Egy szakértő egyszer összeírta, mekkora a rezgésszáma az országoknak. Magyarország rezgésszáma szerinte 100, ami már csak azért is elég rossz, mert 200 felett illik rezegni Soma szerint. A 100 kevés, és azt jelenti, hogy rossz energiáink vannak. Nekünk, magyaroknak. Talán ha ezt tudja Horthy Miklós, vagy Teleki Pál, akkor nem lépünk be a 2. világháborúba. (A Mona Lisa állítólag 600-zal rezeg, még egy nyamvadt festménynél is alacsonyabban rezeg országunk.) A másik rossz hír, hogy szexelni sem tudunk. Soma szerint annyi elfojtás és szégyenérzet rakódott ránk évszázadok alatt, hogy kollektív tudattalanunk (igen, a rezgésszámok mellett jól megfér a pszichológia is), hogy nem győzzük azt hazudni partnerünknek, hogy jó volt (pedig a francokat volt jó, az orgazmusra esélyünk se lett volna), vagy nem győzzük azt mondani az ágyban a pasinknak, hogy nem gond, hogy nem áll fel neki, megesik ez mindenkivel (persze, ezt mindannyian tudjuk, hogy hazugság).

Szexelj tisztán egy boldogabb világért!

Soma szerint boldogabb világban élnénk, ha megtanulnánk tényleg élvezni a szexet. Akkor nem rohangálna annyi perverz barom, és annyi kielégítetlen házsártos ember az utcákon, ha mindenki tudná, mi is az intimitás, a tiszta szex lényege. Fontos infó, hogy a „tiszta szex” misztériuma nem csak hosszú párkapcsolatokban élőknek adatik meg, simán lehet tiszta az a szex, ha csak egy egyéjszakás kalandról, vagy netán gruppenszexről van szó.

Olvassanak, és szexeljenek tisztán, hátha magasabb lesz így Magyarország rezgésszáma a következő mérésnél! 3150 forintért pedig meg is veheti az alapművet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.05.04 22:45:25túrósfaszúkurvaisten

  ezakurvais+dögölhetnemár, mondjuk sok gáz kell majd a hamvasztásához

 • 2012.05.04 23:10:54Keresztény szellemiségű luxuskurva

  Engem a koszos szex érdekel, az mennyivel rezeg?

 • 2012.05.04 23:13:33Advanced Flight

  Vakarózhatnékom van ettől a nőtől. Legjobb az volt, mikor egy beszélgetős műsorban (asszem, otthonszülés témakörben), egy szerencsétlen szülészorvos fickót, aki tök normális hangon és modorban próbált néhány szakmai dolgot elmondani, leugatott ez a banya, hogy minek dumál, nem is ért hozzá, hiszen nem szült (sic!).
  Ostoba prolipicsa.

 • 2012.05.05 06:30:56csizo

  Budapesti Szeretkezési Vállalat te is egy okoskodó hülye vagy. A te rezgésszámod is növelhető 10Hzre és fölé, ha fokozatosan növeljük egy bot behatolási mélységét az ánuszodba, amikor elkezdesz függőlegesen felugrálni, no az lesz az. És az már nem lesz maszatolás.

 • 2012.05.05 09:28:05_Wasp_

  "Soma Mamagésa" meglátásom szerint közléskényszeres és okoskodó liba. Mondjuk az csak a magyarokról állít ki bizonyítványt, hogy remekül megél ezekből az agymenésekből, ámbár nem tudom, kit érdekelnek, de nyilván van aki megveszi.

 • 2012.05.05 10:36:24szájhúzó kutya

  Soma Mamagésa=Lehasznált Traktorbelső

 • 2012.05.05 12:40:06Rebelde

  advanced fight, a szülészorvos fickó valóban nem szült sosem...

 • 2012.05.05 12:42:27Rebelde

  budapeti szeretkezési vállalat:D

 • 2012.05.05 12:54:55Elanor_

  intimitás nélkül nincs jó szex, ahhoz pedig önismeret (pszichológia nélkül) nem lehet eljutni, szerintem egész egyszerűen vmi ilyesmit szeretne Soma elmondani. nincs vele egyedül, Pál Feri atya is próbálkozott vele a könyvében (is), hogy a kapcsolatainkat észérvekkel javítsa.
  a szándék jó, fontos, hasznos, ezért kéne kicsit komolyabban venni.
  ilyen összecsapott vacak cikket ritkán olvasni, annyira semmilyen, h tájékoztatás helyett inkább ordítóan felvállalja a saját butaságát. ;)

 • 2012.05.05 13:13:11stukov1

  A szülészorvos fickó valószínűleg 1000+ szülésben vett részt, Soma meg 1-2-t szült?
  Akkor most ki ért hozzá?

 • 2012.05.05 13:29:11Elanor_

  @stukov1: nem arról van szó, h a szülészorvos "nem ért hozzá, mert sohasem szült". Advanced Flight vmit vagy félreértett, vagy nem figyelt jól oda... arról van szó, hogy bár a magyar orvosok szakmailag magas színvonalon működnek, felkészültek, de azt a fajta empátiát, odafigyelést, emberi hangot, egyénként kezelést (sok esetben - tisztelet a kivételnek) nem tudják megadni a szülő nőknek, amire elengedhetetlenül szükségük van ahhoz, hogy ne legyen a szülés olyan traumatikus élmény, aminek akár hosszú távú következményei is lehetnek. (hogy miért nem tudják megadni, ez most messzire vezetne..., már így is eltértünk a fenti témától.) "érteni a szüléshez" annyit tesz ebben a kontextusban, hogy érteni, mi zajlik le egy szülésnél a szigorúan vett orvostechnikai-kémiai-fizikai folyamatokon kívül, azaz egy picit is elrugaszkodni attól a gyakorlattól, hogy a páciens csak egy kartoték-adat, aki magatehetetlenül, kiszolgáltatva fekszik a (műtő)asztalon és gyorsan lekezeljük, mint valami terméket a futószalagon... ráhatása, beleszólása, igénye, vágya semmi sincs.

 • 2012.05.05 16:26:50Dolgozónép

  Fölösleges ragozni. Likviditási zavara keletkezett, lóvé kellett, és tapasztalatból tudta, hogy ezt a témát mindig beszopja a fizetőképes közönség.

 • 2012.05.05 20:12:39Advanced Flight

  Rebelde: te ennyi ésszel még szabadlábon vagy? vagy ezt viccnek szántad? mer nem látom a szmájlit....

 • 2012.05.05 22:08:45A Tyne folyó déli partja

  "Célja, hogy lerántsa a leplet a szexről, kimondja, nem tabu többé, és tessék csak nyugodtan, önfeledten, szabadon gyakorolni az „élet legnagyobb ajándékát”"

  az egy dolog, ok, gyakoroljuk szabadon, de miért is kell a fél világgal közölni, hogy mikor, kivel, hogyan? ez a nő se komplett.

 • 2012.05.06 01:45:46Huyana

  3150 Ft az "alapmű"? Ingyen se kellene.

 • 2012.05.06 15:25:36fénycsepp

  "Soma a bemutatón elmondta, könyve nem meghökkenteni és zavarba hozni akar, az írásban sokkal inkább a segítő szándék vezérelte. Célja, hogy lerántsa a leplet a szexről, kimondja, nem tabu többé, és tessék csak nyugodtan, önfeledten, szabadon gyakorolni az „élet legnagyobb ajándékát”.

  Már látom is a gátlásos szexrevágyókat rohanni a boltba a könyvért. Az élet legnagyobb ajándéka pedig nem a szex, milyen baromság ez!

 • 2012.06.08 11:14:28Pianist

  Nyilván kiürült a bukszája és megint írt egy "segítő" könyvet !

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta