#VILÁGOM

Stresszmentes karácsonyi bevásárlást ígér a Toldi Mozi

2011. december 9., péntek 17:02 |

Ha elege van a karácsonyi tébolyból, és szeretne inkább egy bögre teával a kézben válogatni egyedi cuccok közül, akkor a Toldi Mozi karácsonyi vásárán a helye. Bónusz: itt senki nem löki félre, nem tapossa meg, és nem kell százezreket költenie a garantáltan kisszériás és egyedi iparművészeti ajándékokra.

Karácsonyi vásárral éli újabb metamorfózisát a Toldi Mozi, egy ideje már Toldi Klub néven: azt ígérik, december 10-én és 17-én 14 órától mindenki megtapasztalhatja, hogyan lehet a karácsonyi ajándékvásárlás csodásan pihentető, stresszmentes és garantáltan örömteli. A vásár este 9 óráig tart, és rögtön utána indul a buli.

A vásár

December 10-én a divat jegyében válogatott csapattal várják az érdeklődőket a szervezők. Itt lesz többek között a LoveBug Vintage, kincsekkel, ékszerekkel, az 1MinD1 újrahasznosított kiegészítőkkel, a város legmenőbb öveivel, a MÁS feat. L U X Y, és a Pleasure is pretty. De lesznek itt ruhák egyedi, limitált példányszámban, a Szputnyik Shop elhozza a divatot a múltból, a stílust a jövőből, a Gelarto Rosa pedig házi készítésű, egyedi formájú csokoládéival teríti meg asztalát.

Mezei Ildi

Kiállít még a Kukuri Crew, a Dotty, a Pólóbár, az UrbanLegend by ZsofiGereby, a Feelinkita, a MIMM-textildesign, a Pataky Klári Társulat jelmezeit pedig a helyszínen méretre szabathatjuk és tüstént meg is rendelhetjük. A vásár után kezdődik az Electronic Parts #5 buli.

December 17-én folytatódik a rendezvénysorozat, ezen a téli szombaton megtelik a klub képző- és iparművészekkel, design holmikkal, festményekkel, grafikákkal, lámpákkal, fotókkal, fényképezőgépekkel. A cél, hogy mindenki találjon a karácsonyfa alá valami különlegességet. Ebben segítségére lesz a látogatóknak a Dotty, a Csajbringa, a Möbelkunst, a Lili's Factory, a Tilka, a Gömbélet, a Mylo Pillow, Ungár FanniSzabó Edit, Mezei Ildi, GG, Horror Pista, Vágó Szabolcs, a Typikal, az Ív & Candie Wonderland, a Gelarto Rosa, az Artmagazin, a Roham, és Babos Zsili Bertalan. Ez a vásár is partyba fullad a nap végén, ezúttal Szabolával.

Ne maradj le semmiről!

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta