TREND

Gyerekszobadekor

2009. június 9., kedd 15:50

halak_keszA kicsik szeretik nézegetni a levegőben himbálódzó, színes figurákat, de bármi legyen is az, érdemes olyat csinálni, ami neked is tetszik. Ha már nagyobb a gyerek, könnyen átalakíthatod pecázós játékká.

Ha szerzel pár színes filcdarabot, kivághatsz belőle halakat vagy madarakat, virágokat… Előtte azért papíron tervezd meg.

A filc azért praktikus, mert nem feslik a széle. Ha kivágtad, színes cérnával varrd össze a két oldalát, tömd ki egy kis gyapjúval, köss rá valami élénk színű madzagot, és lógasd föl akár egy botra, akár a lámpára.

Ha te is a halakat választod, érdemes az oldalára varrni vagy ragasztani néhány tépőzárdarabot, így könnyen átalakítható pecázós játékká, amikor már kicsivel nagyobbacska gyermekünket nem köti le úgy a nézegetés, inkább horgászna.

Csak le kell majd akasztani a halakat, egy botra zsinórt kötni, a végére valami súlyt és egy darab tépőzárat erősíteni. Én egy nagyméretű, henger alakú fagyöngyöt találtam a kislányom gyöngyösdobozában, erre ragasztottam a tépőzárat, de mivel kicsit könnyűnek bizonyult, még egy kis rézcsődarabkát is húztam a madzagra.

Ezen nincs is túl sok magyaráznivaló, de azért néhány kép az elkészítés fázisairól:

 

halak_elotte halak_varras

halak_asztalon halak_logva

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta