TREND

Füstös macskaszem a pirosaranyhoz

2009. december 17., csütörtök 13:40

Drámai hatásban eddig sem volt hiány, amikor a luxusmárkák sminktervezői dolgozni kezdtek – most az Estée Lauder mutatja meg, mit is adott volna a világnak Karády Katalin és a színes film együtt.

cikk-tipus-kifesto-left

Az ünnep legnépszerűbb színei, a piros és az arany jelennek meg az Estée Lauder karácsonyi sminkkollekciójában. A piros a nagy klasszikus, amelyik  ebben az időszakban az ünnepeket, vagy legalábbis a Mikulást juttatja az eszünkbe, a fényűző arany pedig fényt ad és ünnepivé tesz.

xe2

Drámai és intenzív a két hívószó

A karácsonyi sminkben a szemek még mindig füstösek, de a szilva, burgundi és szürke tónusokat most a mély arany ellensúlyozza. A Lavish Plum és Gold Opulence nevű,  limitált színösszeállításokkal jelentkező szemfesték palettáról van szó. A Signature Eyeshadow Quad árnyalataival megvalósítható az egészen finom, természetes és a drámai hatású, intenzív smink is. A szemek hangsúlyozását segíti az új zselés tus, a Gel Eyeliner, amellyel precíz vonal is húzható, de alkalmas a kontúr elsatírozására is, ha füstösebb hatásra vágyunk.

Az ünnepi szemfestést a Turbolash Mascara új, limitált Gold Effects árnyalata teszi teljessé, amely egy arany csillámokkal dúsított szempillafesték. Az arany fényt visz a festetlen pillákra, vagy izgalmasabbá teszi a feketére festetteket.

xe3

A rúzs még alkalmibb lett

A karácsonyi kollekció az ajkakat is drámaivá teszi a Signature Lipstick  bordázott formájú rúzzsal, Simply Red és Gold tónusokban. A  vörös száj klasszikusan elegáns, a  friss, meleg bogyószínek, a Blackberry és Cranberry pedig egyedülállóan nagyvilágivá teszi a sminket.

Az ajkak még több ragyogást kaphatnak az Opulent Shimmer Gloss szájfény Gold és Cranberry árnyalatával. A kizárólag az ünnepek idején kapható szájfény vékony fedést és ragyogó felületet ad. Ha festetlen szájra visszük fel, akkor enyhe csillogó hatásra számíthatunk, ha a rúzs után használjuk, még alkalmibb.

Az ünnepi fényt az arcon, nyakon és dekoltázson az Opulent Shimmer Powder biztosítja. A kőpúder két árnyalata külön külön is használható, de tökéletesen kiemelik és árnyékolják az arc egyes pontjait.

A kollekciót a Pure Color Nail Lacquer  új, Gold és Burgundy színei egészítik ki, hogy körmeink se maradjanak ki az ünneplésből. Mindez elegáns, arany rácsos csomagolást kapott.

 

cikk-tipus-linkek

Armani arany sminkje dekoltázsig ér
A szemhéjra metálos árnyalatokat terveztek a Giorgio Armani sminkkollekciójának alkotói, akik úgy gondolják, az ünnepi sminkben még a dekoltázsnak is csillognia kell.

A smink ragyog, nem a csillagszóró
Három kozmetikai cég karácsonyi sminkkollekcióját mutatjuk be. A Clinique a bordóval játszik, ami mindenkinek jól áll, a Shiseido a legfinomabb cukorkaszíneket tervezte meg, a Chanel pedig az aranyat a pinkkel kombinálva provokál.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta