TREND

Fürdőruhamustra

2009. június 8., hétfő 07:08

furdoruha-focusAz évről évre változó fürdőruhadivatban mindig vannak színben és mintában visszatérő klasszikusok (idén ilyen például az állat- és csíkos minta). Leginkább a fazonok újulnak meg, és egyes árnyalatok előtérbe kerülnek. Az utóbbi években pedig egyre inkább előtör az ékszerként felcsillanó díszítettség. A divat irányadó, a legfontosabb viszont, hogy alkatod előnyére válassz a sokszínű kínálatból.


Állati

„Vadulhatsz” kedvedre! Tigris, ocelot… – a kölcsönvett állatminták árnyalataikban nem mindig tükrözik a valóságot, így nemcsak dögös, hanem élénkre átszínezve játékos hatással is bírnak.

furdoruha


Csíkos

Optikailag formázó játéka miatt nyúlnak hozzá szezonról szezonra a tervezők. Kontrasztos árnyalatokban elegáns, színesben vidám, széles csíkosban teltebbnek mutat, míg a keskenyen futó minta kendőzi az idomokat. Hosszában a vonalak nyújtanak, keresztben vonulva szélesebbnek hat a forma.

furdoruha2


Napos

Ez az árnyalat rendkívül jól áll mindenkinek, a napbarnított bőrön pedig valósággal szikrázik, ezért is a strand kedvelt színe. Fehérrel vegyítve frissebb, tisztaságát erősíted, feketével karakteres, elegánsabb hatású.

furdoruha3


Formázó

Ha úgy érzed, maradt még felesleg a hosszú télről, válassz inkább egyrészes modellt. Ez nem csak jótékonyan összetart, különböző fazonbéli húzásokkal vagy színben és mintában rásegítve optikailag is karcsúbbnak mutat.

furdoruha4

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta