TREND

Abodi Dóra atlantiszi nőideált teremt

2010. március 3., szerda 13:42

doraDavid Bowie az Atlantiszon címmel mutatta be új kollekcióját Abodi Dóra, aki szerint az atlantiszi nő szűk felsőrészekben, leggingsekben, fémhatású selymekben hódít.

Abodi Dóra 2010/11 ősz-téli kollekcióját a feledésbe merült, titokzatos víz alatti világ, az Atlantisz ihlette, amelyikben Bowie Ziggy Stardust korszaka, a tenger szín- és formavilága, állandó mozgása jelenik meg. „A kék és zöld árnyalatok csillogó-, hullámokat idéző, illetve halszerű anyagokkal kombinálva, minimalista, vagy éppenséggel hangsúlyos sziluettekkel kiegészülve jelennek meg egyazon kollekción belül utalásképpen az állandóan mozgásban lévő víz alatti világra. Ezt a misztikus világot szűk felsőrészek, leggingsek, fémhatású selymek, szivárványszínekben játszó innovációs anyagok, kiálló vállrészek ellensúlyozzák. A divattervező emellett glamouros, csillogó, nőies táskákkal, övekkel, kalapokkal és újdonságként már cipőkkel és ékszerekkel dobta fel a kollekcióját" - tudtuk meg a ruhákat elemző sajtóközleményből.

 

A 'David Bowie az Atlantiszon' elnevezésű kollekciójával a tervezőnő megnyerte az IGEDO és az Akademie Mode & Design Düsseldorf (AMD) közös, Design am Rhein nemzetközi design versenyét. Néhány nappal később pedig a New York-i Nolcha Fashion Week keretén belül bemutatták a BO Concept Showroomjaban megrendezett kiállítás során. A szervezők immáron második alkalommal hívták meg a tervezőt az eseményre.

Abodi a tavaly szeptemberi divatbemutatóját követen ezúttal is számos új felkérést és lehetőséget kapott, így Laredo után már hamarosan NYC-ben is kaphatóak lesznek a ruhái, így a Jen Small Boutique-ban, a Minicentroban, a Novbility.com-on es a Gleemasteren is, illetve több fotózásra, kampányhoz kérték a ruháit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta