TREND

A nyolcvanas éveket idéző modell lett a legjobb

2010. március 15., hétfő 08:48

Egy modell szépségének meghatározásánál elsősorban a piaci trendek, divathullámok az irányadóak, mondta az Attractive ügynökség bookere az OurModel 2009 döntője után.

A nemrég véget ért OurModel 2009 modellverseny hét döntőse közül az Attractive modellügynökség a húszéves Pintér Petrát tartotta a legígéretesebbnek. "Egy modell szépségének a meghatározásánál elsősorban a piaci trendek, divathullámok az irányadóak. A legfontosabb a modell arca: elengedhetetlen a természetesség, a különlegesség. Petra '80-as éveket idéző szépsége jelenleg nagyon keresett a modellszakmában, magassága pedig minden típusú modellmunkához ideális, a kifutóktól kezdve a katalógus fotókig" - mondta Nagy Klára, a modellügynökség bookere.

Ourmodel_portr

 

Annak, aki a versenyen a legjobb akart lenni, több feladatokon keresztül kellett bizonyítania. Első körben a ferihegyi reptéren pózoltak a versenyzők a külföldi divatfotós, Michael Hermansen kamerája előtt. A reptéri fotózást követően a versenyzőknek önmaguk stylistjaként, két óra alatt kellett a saját, minél izgalmasabb és stílusosabb kollekciójukat összeválogatniuk. A verseny győztese egy egyéves, kizárólagos modellszerződést és egy kétszemélyes repülőutat nyert egy szabadon választott divatfővárosba.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta