TREND

Barabás Heni az Asos egyik arca

2012. április 21., szombat 16:15

A 170 centis Barabás Heni modellkarrierje alig két évvel ezelőtt kezdődött, amikor édesanyja beküldte Heni fotóit az Attractive Modelshez. A 19 éves lány azóta a Chanel kifutóján mutatott be ékszerkollekciót, szerepelt egy Nikon reklámfilmben, a német New Yorker reklámképein ő volt a cég 2012-es arca, feltűnt a Harper's Bazaarban, a japán és a görög Vogue magazinban és a Madame Figaróban is. Barátnőjével, a Prada showról ismerős Axente Vanessával megjárták Tokiót és Szingapúrt, idén pedig Európa divatfővárosainak meghódítása a cél.

A zöld szemű, világosbarna hajú Barabás az editorial fotózások mellett nemrég elkészítette az Asos 2012-es katalógusképeit, ami nagy lépés a karrierjében, hiszen az Asos az egyik legnépszerűbb webáruház a világon. A trendi stílusirányzatokra hangsúlyt fektető márka nemcsak saját márkáit árulja az oldalon, kategóriánként megtalálhatóak benne más menőnek számító brandek is. Nézze meg a magyar modell katalógusképeit galériánkban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta