TREND

Legyen olyan stílusos, mint Patti Smith!

2012. április 14., szombat 16:49

Patti Smith 3-4 darabból álló kényelmes és vagány ruhatára évek óta nem megy ki a divatból, hát legyen ön is olyan menő, mint a proto-punk énekesnő, egy fehér inget és egy fekete kalapot bárhol beszerezhet!

Patti Smith az androgün megjelenés úttörője, a proto-punk meghatározó egyénisége. Smith 1975-ben debütált Horses című nagylemezével, ami mérföldkőnek számít a New York-i punk rock történetében. Az 1946-ban született költő-énekesnő alapruhatára szép lassan átszivárgott a tervezők asztalára is, idén pedig újra a legtöbb neves divatcég boltjaiban megtalálható a fekete kalap, a fehér ing, a hózentróger, a szakadt boyfriend-farmer, a férfias blézer és különböző jelvények, cipőfűzők is. Sőt, van ahol magát a punk keresztanyját nyomtatták a póló elejére.

A lezser blézerből az Asosnál 17 ezer forinttól 150 ezer forintig találni bármilyen színben és formában, a klasszik Patti zakó a Topshopnál 28 ezer forintba, a H&M-nél 8990-be kerül. A kalapokból a Zarában a legnagyobb a választék, 4995-től több féle kalap közül is lehet választani.

Boyfriend farmert is érdemes a Zarában vagy a Mangóban keresni, 10 ezer forint körül akad olyan, ami kibír egy fesztiválszezont. Az énekesnő képmásával díszített pólót és pulóvereket a fashionpunk.com-ról 4300-tól lehet rendelni. Minden, amit Patti Smith ruhatáráról tudni kell, ebben a videóban benne van:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta