TREND

Vera Wang a hétköznapokon is romantikus

2012. március 19., hétfő 12:35

Amerika kedvenc tervezője, a gazdag celebek esküvői ruháiért felelős Vera Wang legújabb prêt-à-porter kollekciójában sem távolodik el nagyon az esküvői dress code-tól, de sokkal több színt használ.

Oscar de la Renta és Carolina Herrera mellett Wang a legnépszerűbb esküvői ruhatervező az amerikai celebek és gazdagok körében. De a leginkább az államokban körülrajongott tervező nem csak gyönyörű mennyasszonyi ruhákon dolgozik: nyárra modern hétköznapi viseleteket dobott piacra prêt-à-porter kollekciójában. Természetesen Wang hétköznapi viseletei is elegánsak, drámaiak és romantikusak: a pasztell színű, virágmintás és légies kreációkat már a harmadik egymást követő szezonban népszerűsíti Shu Pei - a modell egyébként a Carter Smith üvegházban pózol üres tekintettel.

A Manhattanben felnőtt Wang jómódú kínai bevándorló családjának köszönhetően a legjobb amerikai és francia iskolákba járhatott, így 23 évesen hamar vezető pozícióba került az amerikai Vogue-nál, majd onnan Ralph Laurenhez igazolt át. Első esküvőiruha-szalonjában Christian Dior, Carolina Herrera és Guy Laroche ruháit árulta, nem sokkal később megjelent saját nevét viselő esküvőiruha-kollekciója is.

Wang ruhái nem kölcsönözhetőek, egy-egy klasszikus darabért dollárezreket adnak ki, akik megtehetik: például Petra Ecclestone és Kim Kardashian. Az 51 éves Wang elsősorban esküvői ruháiról híres, de Goldie Hawn, Charlize Theron, vagy a stílusosan öregedő Anjelica Huston többször az ő estélyi ruhájában jelent meg a vörös szőnyegen. Többek között olyan hírességek mentek férjhez Vera Wang ruhában, mint Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Chealse Clinton, vagy épp a fent említett celebnők.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta