TREND

Márciustól megveheti Halle Berry cipőit a Deichmannban

2012. március 5., hétfő 16:58

A színésznő Cindy Crawford után „5th Avenue by Halle Berry" néven cipőkollekciót tervezett a Deichmannak. 8990 és 12.900 Ft között már megtudhatja, hogy mit ért Halle Berry cipő szó alatt.

hberry112910 11

Halle Berry alig pár hónapja fejezte be a Mátrixszal elhíresült rendezőpárossal, a Wachowski testvérekkel forgatott legújabb sci-fijét, a Cloud Atlast. A munka végeztével máris egy berlini stúdióba vonult, ahol Michael Hausmannal készítik a  „5th Avenue by Halle Berry" elnevézésű cipő kollekció reklámfilmjét – beállva a sorba Cindy Crawford, Rachel Bilson és a terhes Jessica Simpson mögé.

Heinrich Deichmann, a cég tulajdonosa az új együttműködésről és az Oscar-díjas színésznőről így nyilatkozott (ömlengett) a sajtónak: „Nagyon örülünk, hogy Halle Berry velünk dolgozik. Nagyszerű művésznő és nemzetközi stílusikon [...] természetes stílusával a divat abszolút hiteles nagykövetének tartjuk, aki kollekciójával számos nőt inspirálhat majd“ – írja a Daily Mail.

A divatosságot és megfizethetőséget mindig szem előtt tartó német cég 40 elegáns, nyári modellel indítja útjára Halle Berry kollekcióját, amely március 5-től Európa 21 országának üzleteiben lesz kapható.

A nyitott orrú, magasasarkú cipők vagy pántos szandálok árai 8990 és 12.900 Ft között mozognak, a táskák 7990 forinttól lesznek kaphatóak.

A cipőket illetően elképzelhető, hogy akadnak kétségeink, de a készülő tévéreklám profi és drága munkának ígérkezik. A filmet Michael Haussmann rendezi, akinek a nevéhez olyan elismert videók köthetők, mint a legújabb világméretű Diesel Loverdose kampány Ashley Smith-szel, de rendezett már klipet Madonnának vagy a Chemical Brothersnek is.

Addig is nézzék meg a kulisszák mögött készült promófilmet:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta