Tényleg kihívóak: tinicelebek, akik huszonévesnek néznek ki

A tizenéves celebek nem meglepő módon sokkal hamarabb kapnak rá a felnőttes öltözködésre és a sminkre, mint azok a társaik, akiknek nem kell minden nap a kamerák kereszttüzében pózolniuk. Mégis megdöbbentő, hogy egy 14-17 éves lány mennyire kihívó tud lenni: a Shine közülük válogatott.

Cseppet sem meglepő, ha egy tinédzserkorú celeb nem éppen egy egyszerű tini mindennapjait éli, az viszont már sokkal szembetűnőbb, ha életformájából és az állandó nyilvánosságból adódóan hamarabb kezd el nőiesen öltözködni és erősen sminkelni. A Shine olyan tizenéves celebeket gyűjtött össze, akik idősebbnek tűnnek a koruknál.

Lourdes „Lola” Leon (14)

Mintha csak tegnap lett volna, amikor Madonna kislánya bánatos, nagy szemeivel kinézett anyja válla fölött, most meg alig hiszünk a szemünknek, hogy még csak 14 éves. A celebgyereknek divatmárkája van és egyébként nemrég új sminkkollekcióval rukkolt elő. Nyilván túlzás azt állítani, hogy a lány huszonévesnek néz ki, de hogy nem 14-nek látszik, az biztos.

Ali Lohan (17)

A Next Model Management nemrég hozta nyilvánosságra, hogy szerződést írt alá Lindsey Lohan húgával, aki újabban Aliana T. Lohannak hívatja magát. Nagyon komoly.

Miley Cyrus (18)

Fotó: Jason Merritt / Getty Images
Fotó: Jason Merritt / Getty Images

Az énekes-színésznő már olyan régóta tarol a tinik körében a Hannah Montana-sorozatnak köszönhetően, hogy nehéz elhinni, hogy még mindig egy tizenévesről beszélünk. Tízes éveinek elején hiányos fellépőruhái és kihívó mozdulatai miatt érték támadások, de annyi biztos, hogy nem nagyon hatják meg a kritikák: tavaly például 54 millió dollárt keresett.

Dakota Fanning (17)

Fiatal kora ellenére a színésznő már több sikerfilmben közreműködött, mint sok, nála kétszer öregebb kollégája, megasztárként pedig annyit kap egy moziért, mint egy felnőtt.

Taylor Momsen (18)

Egészen döbbenetes, de a botrányairól és sokszor közönséges, provokatív szerkóiról hírhedt Momsen 7 évesen, A Grincs című filmben debütált Jim Carrey mellett, a tündi-bündi Cindy Lou szerepében. Az azóta eltelt 11 év nem telt el nyomtalanul: a Gossip Girlből rossz magaviselete miatt penderítették ki, mostanában pedig leginkább Pretty Reckless nevű zenekarával koncertezik.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek