TREND

Egy férfi lazán hordhat rózsaszín inget - 21. századi ideálok

2011. június 6., hétfő 14:05

A metroszex pasik ismerik az alapozófajtákat és intim területen is szőrtelenítenek. A retroszex férfit nem izgatja a külseje. Az überszex hímek pedig rafináltak és titokzatosak, és hagyják, hogy a nők nyomuljanak rájuk. Ez a három a legtöbbet hivatkozott, kortárs férfitípus. Ha azonban kicsit továbbmegyünk, látható, mekkora káosz van férfifronton.

Sokaknak, amikor meghallják a metroszexuális szót, rögtön beugrik egy gazdag, meleg, közelharcra képtelen, lárvaarcú kisfiú képe, pedig a jelenség ennél azért összetettebb. Először is nem a melegeket értjük a kifejezés alatt, hanem egy gyorsan terjedő divatáramlatot, amit bárki felpróbálhat. A hírességek közül metroszex-gyanús David Beckham, Dennis Rodman, Tom Cruise és Brad Pitt.

Magát a kifejezést egy angol újságíró teremtette egy 1994-ben megjelent cikkében. A szó szélesebb értelmezésben egy olyan modern férfit körvonalaz, aki nagyvárosban él, sok pénzt költ magára, és még több időt tölt a tükör előtt. Nem mindegy, mit visel, igazi márkamegszállott, csak a legújabb, legdivatosabb cuccokat hordja és rögeszmésen fontosnak tartja megjelenését. Egyes metroszex példányok alapozót használnak és intim területeken is szőrtelenítenek. A fogyasztói társadalom ikonjai ők. Ha a pasid pedikűröshöz jár, elhasználja a ránctalanítódat és illatgyertyát vesz magának, még nem azt jelzi, hogy meleg lett.

A magyar ember magyar metroszexuális legyen!

„Két éve vagyok együtt a pasimmal. Kiábrándító lenne, ha több szépségápoló cucca lenne, mint nekem, vagy esetleg az enyémeket használná, és félrelökne a tükör elől. Én nem tudnám elképzelni egy metroszex mellett magam, lehet, hogy régimódi vagyok. Ez a hagyományos értékrendek felborulása. Nem tudnám elfogadni, akármennyi időt adnék neki. Ha megtenném és elfogadnám, szerintem előbb-utóbb az én identitásom is elkezdene változni. Persze, ha Budapesten a metroszexnek kialakulna egy amolyan hungaro-változata, ami szorosabban épülne rá a kultúrára, és nem a New York-i pezsgést majmolná, hanem a WestEnd-ben csavargás diszkrét hangulatát, lehet, hogy emészthetőbb lenne a jelenség" - morfondírozott a jelenségről egy olvasónk, Regina (29).

Nem kövér, atlétás prosztó

Haladjunk tovább a sokat emlegetett férfitípusok sorában. A retroszexualitás épp a metroszex ellentéte: ő a hagyományosan férfias férfi, nem foglalkoztatja túlzott mértékben a külseje, régimódi és értéktisztelő. Nehéz meggyőzni az új dolgokról, inkább visszautasít, mint elfogad.

Nem érdekli a divat, a hajzselében és az alapozóban a piperkőcséget látja. Annyiban csatlakozik az új divatáramlatokhoz, hogy nem egy elhanyagolt, kövér, atlétatrikós prosztót jelent, aki egész nap a tévé előtt sörözik. Inkább egy céltudatos, józan és egyszerű embert, aki igényes, ápolt, de mértéktartó. Ezenkívül családszerető, kiváló apa, és az asszonyát istennőként imádja.

Az igazi metroszex hazai megjelenése nem lenne botrány

„Ha attól metroszex vagyok, mert kéthavonta kozmetikushoz járok, akkor az vagyok – vallja be Tibor (31). A munkám miatt fontos a tökéletes fellépés, az ápoltság. Korábban nem voltam ilyen, és ez a mentalitás már teljesen részéve vált a személyisemnek, így olykor már nem a munka miatt veszek egy szép márkás öltönyt, hanem magamnak, a saját szabadidőmre. Tudatában vagyok annak, hogy Magyarország kicsi, mégis elég sok hülyeség megfordul benne, áramol át rajta: szerintem az igazi, keményvonalas, amerikai metroszex vonal tömeges megjelenése nem váltana ki nagy megrökönyödést, mert pont elfér még itt. Amikor a városban jársz, számold össze, hogy hány férfi jön szembe veled rózsaszín pólóban, egész arcot takaró lányos napszemüvegben. Ha a melegfelvonulás és a bicajos megmozdulások nem verik ki a biztosítékot nálunk, akkor ez sem.”

A rózsaszín pólóról a 32 éves Magdinak is eszébe jutott néhány gondolat. "Nem értem, miért mondják automatikusan férfiatlannak azt, aki rózsaszín pólót visel. Szerintem nagyon szexi és férfias, főleg ha ing, és már rég nem tartunk ott, hogy bármilyen, nem hagyományosan férfias kellékre rá lehetne sütni, hogy buzis. Ha a nők megtehetik, hogy akkora ruhában járnak, mint amiből zsebkendőt szokás varrni, akkor egy férfi is megteheti, hogy pasztellszínű inget vegyen fel anélkül, hogy érvényes lelettel kéne bizonyítania a tesztoszteronszintjét."

Az überszexuális férfi az arany középút

Szintén egy új kifejezés az überszexualitás. Ez nagyjából a metroszexualitás egyik változata, de már túllép a külsőségeken, képviselői stílusosak, egyszerűbbek és látszólag nem veszik túl komolyan magukat és a férfiasságot, ám mégis minden tettükkel saját maguk nagyszerűségére hívják fel a figyelmet. A nagyság és tökéletesség megtestesítői, ők az igazi alfahímek. Ide sorolják Bono-t, Bill Clintont és George Clooney-t is.

A metroszexel ellenben itt már a nőiesség és a piperkőcség elkerülése a cél. Mindezt úgy, hogy korlátozzák érzelmi megnyilvánulásaikat, nehéz megmondani, mi jár a fejükben. Egyedi stílusuk van, rafináltak és titokzatosak. A nőkhöz látszólag visszafogott érzelmekkel, hűvösen viszonyulnak, hagyják, hogy a nő is kezdeményezzen. Ez persze sok esetben azt jelenti, hogy megvárják, míg a nők jönnek hozzájuk, ha akarnak valamit... és általában akarnak, ugyanis ez a típus sok nő álompasija. Olyan menedzser vagy középvezetőt lehet a jellemzés mögé rakni, aki csak márkás whiskyt iszik, Bentley-vel jár, és szombat délutánonként a golfpályán található. Általában elsőre betalál a lyukakba.

Olyan korban élünk, amikor a férfiak nem találják a helyüket

Egy nőt azért találtunk, akit nem hoz lázba az überszex férfi, és a kategóriák mögé szeretne nézni. "Nekem nem alfahím kell, hanem olyan férfi, aki képes gondoskodni, figyelni, kedvesnek lenni. Azt gondolom, hogy az egész metro-retro-überszex kultuszt csak azért találták ki, hogy elterelődjön a figyelem arról, hogy olyan korban élünk, amikor a férfiak nem találják a helyüket. Nem világos, hogy rájuk családfenntartóként, vagy szárazdajkakánt számítanak, az sem világos, hogy a nők nyomulnak a pasikra, vagy a pasik a nőkre. Elég nagy káosz van szerintem"- mondta Gabriella (35).

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.06.06 16:18:36zanzibar

  Mindazoktól, akik a nőkre, felszinességükre picsognak kérdezem, hogy nagyseggű, lógómellű, szőröslábú, Heidegerről phd-t író bajuszos nő-e a barátnőjük / feleségük / ideáljuk?
  Ha nem, akkor mars a fürdőszobatükör elő, tessék minden reggel megborotválkozni, ilyen hőségben, mint a mostani naponta kétszer tiszta inget / pólót venni, izzadásgátló dezodort használni, ősemberszandált és vádliközéig érő hegymászógatyót mint napközbeni városi viseletet elfelejteni! :)
  Függetlenül attól, hogy hülyék-e lányok vagy sem, lehet normálisan,ápoltan, férfias határozottsággal és kedvességgel viselkedve élni az életet.
  Valahogy azoknak a férfiaknak, akik ilyenek, van felesége / barátnője, ha ezt szeretné.
  Az ápoltalan szerencsétlenek szoktak magányosan vegetálni a nőket szídva.

 • 2011.06.06 16:26:33Gukker

  "Ha a pasid pedikűröshöz jár, elhasználja a ránctalanítódat és illatgyertyát vesz magának, még nem azt jelzi, hogy meleg lett."
  Pedig de :)

  "hogy kellő időben tudjon dönteni arról, hogy bemenjenek-e a hölggyel."
  Sőt lépcsőn lefele előre kell engedni a hölgyet, fölfele a férfi megy elöl (ti. még véletlenül se nézhessen a szoknyája alá - akkor is ha nincs rajta szoknya).
  Érkezésnél a először a hölgyről segítjük le a kabátot, távozásnál viszont a férfi veszi fel először (ti. hogy a melegben a nőn legyen rövidebb ideig a kabát).
  És még sorolhatnám.

 • 2011.06.06 16:30:32strogg

  Öröm olvasni, hogy vannak még hölgyek...
  Nekem emlékezetes élményem, hogy egy emancipunci kikapta a kezemből a kabátot, majd közölte, hogy ne segitsem fel neki. Az egész étterem rám nézett, én meg égtem. Nem engedem, hogy ez még egyszer előforduljon.

 • 2011.06.06 16:30:35Vad.Korte

  Strogg: Köszönöm, szívemből szóltál!!

 • 2011.06.06 16:33:47strogg

  Nem mellesleg a példaként emlitett szex & new york ha belegondoltok valójában tragédia, és nem vigjáték. Pont arról szól, hogy van 4db "húdefelvilágosult" nőszemély, aki végső soron egyik évadban sem kell senkinek, pláne nem férfinak. De -természetesen- ezért mindig a férfiak a hibásak, sosem ők. Totális emberi, és társadalmi dráma, és még csak fel sem tűnik. Nagyondurva....

 • 2011.06.06 16:37:34fittyerfutty

  adnl! 15.34 ez most nekem szól? Mert nem igazán értem... Én tudom, hogy mit, hogyan illik, azt írtam, hogy ezzel ellentétben a szerepek felcserélődtek, és a nők férfiasan viselkednek sokszor.

 • 2011.06.06 16:43:23fittyerfutty

  Gukker csak szólok, hogy ha nem rövid a szoknya, akkor mindig a férfi megy hátul a lépcsőn, és lefelé meg elöl, hogy ha a nő elesik, el tudja kapni.

 • 2011.06.06 16:44:13hazsoo

  Van rózsaszín ingem és jól is áll. :) :)

 • 2011.06.06 16:45:06mennyi?husz!

  Gukker

  De ez ma mar nem megy illetve nem is varjak el a nok. Meg az etterembe elsonek csak csak. Lepcson meg ha szoknya van ep h direkt elore megy a no mert tudja egy ffi ki is hazznalnja. A no kacerkodik es "el is var" egyfajta pimaszsagot egy ffitol. Ergo nem lesz kevesbe ffi vki mert lefele elore engedi a holgyet, lepcson felfele meg elore megy...sooot.

 • 2011.06.06 16:46:39fittyerfutty

  Gukker lap alja, "előre engedés"
  [link]

 • 2011.06.06 16:49:47strogg

  a nők a piamszságot akkor tűrik el, (sőt igénylik) ha az nem szemérmetlen (mondhatnám nem érinti a szemérmét) és az tisztelettudó. Ráadásul ha azt látja, hogy rajongásodból fakad. Ha ezt elsajátitja egy him egyed, onnantól nevezhető a nők számára férfinak, aki szó szerint válogathat köztük ;)))
  Intellektuális rajongás, és imádni kell őket.

 • 2011.06.06 16:50:50Hanyi Istók

  Középvezetők nem járnak Bentley-vel...

 • 2011.06.06 16:52:13evicacica

  @sage5: alapvetoen jol szoltal, szerintem is leginkabb az a baj, hogy beall mindenki a sorba es kikopnak az egyenisegek. Persze ezt csak azok latjak, akiknek van, akiknek meg nincs, annak ugyis mindegy.
  3 kategoria kisse keves, ha mar kategorizalni akarunk. De hagyjuk mar ezt a szerepekfelcserelodtekjaaaaajhatezabaj...hulyeseg. Az emberek valtoznak, ahogy a vilag is. Most aztan tenyleg olyan korban elunk, amikor mindenkinek mindenre lehetosege van, ha nem tetszik, alapithatsz akar egy falut vagy egy egesz vallast ellenlepeskent, azt` ott kikottetheted a kabeltevet es fejheted a tehenet, ha az tetszik.
  Nem kell itt fikazni, mindenki ugy el, ahogy neki tetszik. Ha ki akarja szedni a szemoldoket, tegye, de NEM AZ A LENYEG. Inkabb ugy latom, hogy a baj alapvetoen az, hogy a legtobb ember mar tenyleg csak testi-anyagi sikon mozog. Ez a baj.

 • 2011.06.06 16:52:22Kerek Perec

  Tipikusan a vezető beosztásúak és a managerek hordanak rózsaszín inget. Ehhez hozzájön a túlápoltság, ne mondja már senki hogy nem buzisak.

 • 2011.06.06 16:53:17Kerek Perec

  A rózsaszín ingesnek csak akkor áll jól ha meglát egy másik rózsaszín ingest...

 • 2011.06.06 17:01:52fittyerfutty

  evacica

  Mindenkinek mindenre lehetősége van??? Mire??? A 10 millió diplomás országa vagyunk, és nincs egy jó kőműves! A szappanoperák és valóságsók fossák magukból, hogy wow bárki lehetsz, bámrit csinálhatsz! Frászt... A gazdaság a kapitalizmusban úgy működik, hogy van egy 0-1% aki irányít és kőkazdag, alatta még pár akiknek még nagyon jól megy, alattuk meg szépen a hiearchia. A külsőségek által viszont elhiszi a hétköznapi ember, hogy na majd ő is odatartozik... Nem tartozik, és nem is fog soha. Változzon a világ, semmi gond... de egyre több a depressziós, egyre több az öngyilkos, és ennek baromi sok köze van ahhoz, hogy az emberekben elültetik már gyerekkorban, hogy húúúú bárki lehetsz, bármi lehetsz! Aztán pofára esik, és persze, hogy befordul...

 • 2011.06.06 17:05:07Zigomer Trubahin

  Függetlenül attól, hogy végül is mit ír elő az illemtankönyv, ha én előreengedem fölfelé a csajt a lépcsőn (nyilván azért, hogy megnézhessem a seggét), és jön Gukker elmagyarázni, hogy ez milyen "illetlen" dolog... erre én csak azt tudom mondani, hogy Gukker egy teljesen másik pályán focizik, mint a többiek.

 • 2011.06.06 17:07:36Sárga Király

  A retroszexuális "Ezenkívül családszerető, kiváló apa, és az asszonyát istennőként imádja." Cikkíró,feleségül ne vegyelek?

 • 2011.06.06 17:08:11efi

  Nálunk a BKV úgysem engedné ezt a metroszexet.

 • 2011.06.06 17:11:11T mint T

  Meg szerencse, hogy a vilag nem olyan, mint ezek a cikkek probaljak eladni! Nem is tudom, hol talaltam volna ferjet magamnak!
  Huhh, megkonnyebbultem!

  Egyetertek majdnem az osszes elottemszoloval.
  Udv

 • 2011.06.06 17:11:47tunketiko

  A rózsaszín inget pár éve még kirívónak láttam bármely férfin, ma már átlagosnak tűnik. Ugyanígy nőkön a "háremnadrág-beszari" gatya látványa. Már ez sem zökkent ki, -max. egyik sem tetszik. De a lényeg, hogy aki viseli, az jól érezze benne magát. Mindneki azt aggat magára amit akar.

  Szerintem a nők, még mindig sokkal több hajmeresztő cuccot képesek magukra aggatni, mint a férfiak...

 • 2011.06.06 17:17:14galagabo

  Ez olyan furcsa számomra, hogy azon vitatkoztok, hordhat-e egy férfi rózsaszín inget.. Ha átléptek az ország határain, mindenfelé fogtok látni férfiakat (sokuk igen ápolt és férfias) rózsaszín ingben vagy pólóban. Tudom, nálunk ez még nem elterjedt, hogy a férfiak színes holmikat viseljenek (bezzeg Olaszországban! - pedig azok aztán nem melegek - többségben).Imádnivaló színkavalkád: piros, rózsaszín, sárga, zöld! Miért ne?
  A fiam (19) is azt mondta 1-2 éve, hogy neki ugyan ne hozzak külföldről rózsaszínt meg sárgát meg kockásat, mert ő ugyan fel nem veszi! Nos, azóta van rózsaszín csíkos pólója (mint a haveroknak), sárga pulóvere és kockás térdnadrágja - ő vette. Változott a környezet véleménye, az övé is...
  Talán csak nagyon "félünk" még mindig attól, hogy "mit szólnak"! Ugyan már! Ha tetszik, ha szeretem, felveszem, és nem érdekel, mit mond a szomszéd..
  Fiúk, férfiak! Öltözzetek rózsaszínbe (IS)!

 • 2011.06.06 17:23:05Camappa

  Köszönjük, már így is egy rakás, torz önképpel rendelkező, buzeránsnak, illetve nőnek öltözött, magát hánytató tizenéves srác rohangál az országban.

  Éljen, mindent lehet. Csináljunk síméleket és lédibojokat a férfiakból, akik miután átélték első anális közösülésüket egy férfival, rájönnek, hogy hopp, mégiscsak heterók. Aztán főbe lövik magukat.

 • 2011.06.06 17:25:20T mint T

  2011.06.06 17:17:14galagabo
  Csak egy megjegyzes: igenis sok a meleg az olaszok kozt. En sok olaszt ismerek es a meleg ismeroseim jelentos resze kozuluk kerult ki...
  Es igen, rozsaszint es szivarvanyszint hordanak (meg idiota SZTK-keretes szemuveget).

 • 2011.06.06 17:40:29kerdesek05

  Nézzük meg könyörgöm 40 év múlva a sex és newyork fanokat hogy élnek nyugdíjas korukban!

 • 2011.06.06 18:11:10raar-pingvin

  Na,szerinted hogyan?

 • 2011.06.06 18:16:28bagoly mondja

  konzervatív bankárvilágban (City, London) elfogadott ingek: fehér, kék, rózsaszín. tilos: minden más. minden angolnak van rózsaszín inge, nem jelenti azt, hogy mind meleg lenne.

 • 2011.06.06 19:09:51dukeekud

  Rozsaszin ing, polo akkor az most buzit jelent vagy nem ? Vagy azt jelenti, hogy csak egy kicsit buzi, es azert lanyokat is szereti ?

 • 2011.06.06 19:10:28Sutur

  anyátok, az

 • 2011.06.06 19:18:43dukeekud

  efi:"Nálunk a BKV úgysem engedné ezt a metroszexet."

  :))))))

  A metrokocsik, mar maguktol is szetesnek, azt mar biztos nem birnak ki. :) Talan majd ha egyszer megerkeznek az uj szerelvenyek.

 • 2011.06.06 19:21:09efi

  galagabo
  "Ha tetszik, ha szeretem, felveszem, és nem érdekel, mit mond a szomszéd"
  "Nos, azóta van rózsaszín csíkos pólója (mint a haveroknak)"
  Mint a haveroknak...na ezért nem igaz mégse az első mondatod.
  Idáig sem tetszett, most sem tetszik, csak hát az van a haveroknak, tehát mégis: felveszem, mert mégis csak érdekel, hogy mit a szomszéd/haver.

  bagoly mondja
  Jó lesz az halvány rózsaszínnek, különben is zakó alatt, ing és nem a képembe tolt póló premier plánban olyan rózsaszínben, hogy mellette a Pink Panther is fehér lenne.
  Randa is kész. Ezen nem változtat, ha éppen - szokás szerint - azt kiáltják ki divatnak, ami 5 éve nem volt az. Aztán 5 év múlva ugyanez pepitában és így cirkulál.

 • 2011.06.06 19:23:03_______________

  "elfogadott ingek: fehér, kék, rózsaszín. tilos: minden más"
  Ők a hülye buzik.

 • 2011.06.06 19:36:00Martian

  Hmmm... szegecselt fekete bőrszerkóban is lehet valaki buzi...

 • 2011.06.06 19:49:56Hooch123

  Ezt a marhaságot....

 • 2011.06.06 19:49:57Androsz

  Martian, abban aztán igazán, bőr-tányérsapkában főleg. Nem tudom, hogy ez miért lett buziegyenruha, de hogy az, affelől nincs kétség.

  Melegeskedni ma egyébként divat lett. "Felvállalják identitásukat". Tizedennyinek lenne eeféle identitása, ha nem foglalkoznának vele mindenhol. Van valami reklám, amelyben hű de vidám dolog, hogy lezuhan egy hűtőszekrény, porrá aprítva a bútort, és tele van három és fél millió forint értékű műtáppal. Abban is ott van a kis nyápic, az – vagy egy ilyen alak – egy korábbi reklámban, amikor csíkokban hámlott le a ruha egy fasziról, már igazgatta a szemüvegét pajzánul. Minek kellett buzi a reklámba? Mert ha nem tesznek bele, akkor megkapják, hogy homofóbok. Ha jól emlékszem, ezt a rekordbaromságot az Avatar kapcsán jelentette ki valami elmebeteg társaság. A világ tele van hülyeséggel, csak ma mi ezt válogatva kapjuk az asztalra a hülye netes magazinoktól.

  "Straight" (milyen beszédes név, nem?) fickók nem hordanak rózsaszín inget. Szabad, csak a férfiak cikizni fogják érte. Ez is egy jog ugyanis.

 • 2011.06.06 20:12:55zZz

  zanzibar
  vádliközéig érő hegymászógatyót mint napközbeni városi viseletet elfelejteni! :)


  Aha. Tudod mit? Rohadj meg te hosszú nadrágban. Annyit egyetlen nő sem ér, hogy szétrohadjak a hosszú nadrágban nyáron.

 • 2011.06.06 20:28:37Csicsóka

  zZz: Én bőrszandált is húzok, ZOKNIVAL, mert a zoknit ki lehet mosni, de nem szeretem a lábszagú lábbeliket :)

 • 2011.06.06 21:07:08Animacs (a Tyne folyó déli partja)

  Martian
  pontosan. lásd pl. Rob Halford.

 • 2011.06.06 21:50:32Anatómus

  A halvány rózsaszínű ing ezüstszínű nyakkendővel nagyon sokáig az angol arisztokrácia (értsd: kifinomult ízlés) privilégiuma volt, sőt, őket erről lehetett megismerni, bár az igaziak általában nem keverednek holmi menedzserekkel vagy közép- felsővezetékekkel, mert ez rangon aluli. Ők többnyire láthatalanok. Tehát nem is zavar ha hordják a rózsaszínű ingüket, a többi meg csak őket szeretné utánozni, de attól még nem lesz kifinomult ízlése!!

 • 2011.06.06 21:51:14$pi$

  "minden angolnak van rózsaszín inge": Jah, mer van.

  "bezzeg Olaszországban! - pedig azok aztán nem melegek": Jah, mer nem!

 • 2011.06.06 22:59:25Murderface

  A rózsaszín ingeseket/pólósokat Dunába kéne lőni.

 • 2011.06.07 00:02:52Deworde

  Ez milyen egy kifejezés hogy űberszekszuális! :DDD
  Még szerencse, hogy nem jelent semmit, úgyhogy lehet hajtani a megtisztelő címért - akik űberkedni akarnak, azok nézzenek hűvösen, hallgassanak bölcsen, mert az olyan titokzatos, és hordjanak inget farmerrel és zakóval. Ó-lééé
  Asszem én az unterszekszuálisakat jobban szeretem, legalábbis egyik fent említett űberhez sem nyúlnék csipesz nélkül. Ennyi közös van bennük. Hátha ez az űberség. Höhöhö

 • 2011.06.07 08:38:06Augustin

  "vagy esetleg az enyémeket használná, és félrelökne a tükör elől. "

  Még jó, hogy nem használja az enyémeket a férjem, tök más bőr meg hajtípusa van...
  A rózsaszín ingről meg annyit, hogy sokaknak nem is áll jól, függetlenül attól, hogy buzoid-e vagy sem. Akinek enyhény rózsás, vagy pirospozsgás a bőre, azt tovább röfisíti, a barnáknak is kissé furcsa. Kevés pasira adnék rózsaszín inget. Nők közül sem áll jól sokaknak, sőt egy kor fölött bizonyos fazonokkal még könnyen hülyét is csinálhat magából. Bírom amikor pl:egy ráncos arcú bagózó nő babarózsaszínt hord.:DDD

 • 2011.06.07 08:59:37baliquez

  Nekem - mint protoszexuálisnak - simán belefér irodai munkakörnyezetbe a rózsaszín ing ÉS kinyúlt/összement szürke moherpulcsi kombó. A közhiedelemmel ellentétben az öltözéken elhelyezett némi pörköltszaft nem akadálya a társadalmi érvényesülésnek, épp ellenkezőleg, azt mutatja hogy még telik ételre. Alapozónak a barackpálinkát javaslom, orr- és fülszőrzet kitépendő. Bár a világoskék zebracsíkos sportcipő a kisebbségi kulturális átfedés miatt nagyon nem javallott, a protoszexuális férfi kábé mindent viselhet, úgyis a mindenki más a buzi. A protoszexuális férfi megjelenése markáns és egyöntetű, orgánuma öblös, humora fanyar.

  Féltő gondoskodással nevelt göndörödő lábujjszőreimre apró üveggyöngyöket fűzök, így lépteim szeksziesen csilingelnek mikoron plüssszőnyeget tapodok dzsakuzziból lépve ki. Haladók mellkasbundát, bevállalósabbak kézfejmacskát és hónaljkutyát is dekorálhatnak így. Alhashajzat kackiás bajuszformára zselézve az igazán proto.

 • 2011.06.07 09:15:37HUN_Sector

  és azokkal színes egyéniségekkel mi van, akik a partyfotókon rikító narancssárga fejjel vigyorognak? :D

 • 2011.06.07 09:19:34korg

  Lazán hordhat rózsaszín inget. Meg rózsaszín nyakkendőt is. Meg retikült is. Sőt nő is lehet. Egy férfinak joga van hozzá. Már a Brian életéből is kiderül.

 • 2011.06.07 16:05:43TanyasiEdömér

  A rózsaszín nem túl régen vált a nők privilégiumává.
  Most újra lehet férfiakon is - na bumm.

 • 2011.06.07 21:02:37spandex enormity

  azért ha meglátok a kocsmában egy fickót Madonnás pólóban, ki lehet röhögni?

 • 2011.06.08 13:55:42kéne 1 nick

  MetroszexSZel - így írják
  Meg Bentleyvel. Bonót. Clooneyt.
  Van márkátlan viszki (ezt meg így, legalábbis magyarul) is? Melyik az?

  A lyukakba pedig elsőre még Tiger Woods is csak nagy ritkán talál be.

  Aki nem tud írni, miért akar abból megélni?

  Az überszex, gondolom, az agyatlan szerző találmánya.

 • 2011.06.08 14:12:31kéne 1 nick

  Szerintem sokan keverik a rózsaszínt a mályvaszínnel (magenta, pink, ilyesmi, idiótábbaknak).
  A rózsaszín halvány árnyalat, a piros és a fehér keveréke, kék nélkül.

  Én időnként hordok.
  És nadrágból sem csak feketét meg farmert.

  zanzibar:
  Az izzadásgátló dezodor a világ egyik legnagyobb baromsága. Az izzadás ugyanis a szervezet egyik védekező mechanizmusa.

  galagabo:
  Az olaszok közt arányaiban ugyanannyi a buzi, mint más népek közt.

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta