TREND

A 6 legőrültebb dolog a kifutókról

2011. március 11., péntek 13:59

A divatheteken a hordható divat mellett számos elszállt ötlettel is találkozhatunk: hogy ezeket mennyire gondolják komolyan, és mennyiben vicc, nem mindig lehet eldönteni. Összegyűjtöttük a 6 legbizarrabb ruhadarabot és kiegészítőt, amit 2011 őszére szántak a tervezők.

1. Cicasapka

 Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for Mercedes-Benz
Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for Mercedes-Benz

Állatos fejfedőkkel eddig is lehetett már találkozni, de inkább csak gyerekruha boltokban vagy vicceskedő turistákat csalogató helyeken. Most viszont Anna Sui és a Givenchy is úgy gondolta, hogy cicafejet formázó sapkát és kalapot ad felnőtt nőkre.

2. Szőrös szandál

Szőrmés szandál Altuzarránál Forrás: nymag.com
Szőrmés szandál Altuzarránál Forrás: nymag.com

Idén ősszel óriási szőrme-reneszánszra számíthatunk, ami néhány tervezőt,  például Joseph Altuzzarrát annyira lázba hozott, hogy a nyitott szandálokat sem átallotta szőrmével díszíteni. Sajnos így viszont olyan a hatása, mintha egy döglött állatba ragadt volna a cipőnk.

3. Pikkelyes ruha

Pikkelyek a Pradától Forrás: style.com
Pikkelyek a Pradától Forrás: style.com

Bár a Prada bemutatóit nagyon sokan tekintik iránymutatónak, azért náluk is elő-előfordul néhány eszement dolog. Most például olyan pikkelylemezekből összerakott ruhát is kreáltak, mintha csak egy ponty vagy sellő lépett volna a kifutóra.

4. Korcsolyacipő

Korcsolyacipő a DSquarednél Forrás: Sonny Vandevelde
Korcsolyacipő a DSquarednél Forrás: Sonny Vandevelde

Minden szezonban találkozunk őrültebbnél őrültebb cipőszörnyekkel. Ezekben sokszor ránézésre is lehetetlen két lépésnél többet megtenni. A Dsquared2 tervezői most a korcsolyákat ötvözték a magassarkúk legszebb hagyományaival.

5. Fényes szájpecek

Gareth Pughnál a modellek szája fénylett Forrás: nymag.com
Gareth Pughnál a modellek szája fénylett Forrás: nymag.com

Nem biztos, hogy a leddel világító szájpeckeket Gareth Pugh el is akarja adni, mindenesetre jól sikerült hoznia az elektronikus zenei bulik hangulatát. Ott láttunk ugyanis utoljára fluoreszkáló rudacskákkal a szájukban tinédzsereket táncolni.

6. Szigetelőanyag kabát

Majdnem bádogember Stella McCartney bemutatóján Forrás: style.com
Majdnem bádogember Stella McCartney bemutatóján Forrás: style.com

Stella McCartney-t nem lehet azzal vádolni, hogy nem gondol a télre: néhány általa bemutatott kabát például pontosan úgy nézett ki, mintha egy olyan anyagot fújtak volna aranyszínűre, amit a kályhacsövek körbetekerésére használnak.

Szerinted melyik a leggyagyásabb darab?

 • 66
  A cicasapka
 • 66
  A szőrös cipő
 • 35
  A pikkelyes ruha
 • 520
  A korcsolyacipő
 • 373
  A fényes szájpecek
 • 108
  A szigetelőanyag kabát

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta