TREND RÖVIDHÍR

Luxusszalon a pesti éjszakában

2010. június 22., kedd 09:06

Budapest belvárosának szívében nyitottak exkluzív szépségszalont azoknak, akik esti programjukon való fellépésüket teljes generállal szeretnék megtámogatni. Zenével és koktéllal alapozzák meg az este hangulatát, miközben minden csak a vendégről szól.

Ma már egyre inkább elterjedt s bevált gyakorlat, hogy egy szépségszalon a fodrászat és kozmetika mellé, valamilyen extra szolgáltatást csempésszen be a minél szélesebb vendégkör megtartásáért. Ezúttal egy koktélbárral bővült szépségcentrum nyílt meg a belvárosban.

A felső-közép kategóriás szalon a sétáló Váci utca végéből nyíló Só utcában található, így jó eséllyel a fővárosba látogató turisták, és üzletemberek törzshelye lehet.

A hosszabbított nyitva tartással azonban nem csupán a külföldi vendégek igényeire építenek, sokkal inkább azok kényelmére, akik szeretnék belevetni magukat a pesti éjszakába és mindezt tökéletes jelenéssel megkoronázni.

A korszerű kozmetikai gépparkkal felszerelve, az exkluzív spa és a hagyományos kozmetikai kezelések mellett, minden vendégnek személyre szabott programot állítanak össze egy előzetes állapotfelmérő diagnosztizálással. A fodrászok pedig a legújabb trendeket követve, de az egyéni stílust figyelembe véve segítenek kialakítani az új frizurát.

Az exkluzív szolgáltatásokhoz, luxusérzetet kölcsönöz a szalon modern, de visszafogottan elegáns belső kialakítása, és a koktélbár kínálata. A kezelések között long-drinkkel, koktélokkal, apró falatkákkal kényeztetik a vendégeket.

A szépségcentrum minden szolgáltatása egész júniusban fél áron vehető igénybe.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta