Luxusszalon a pesti éjszakában

Budapest belvárosának szívében nyitottak exkluzív szépségszalont azoknak, akik esti programjukon való fellépésüket teljes generállal szeretnék megtámogatni. Zenével és koktéllal alapozzák meg az este hangulatát, miközben minden csak a vendégről szól.

Ma már egyre inkább elterjedt s bevált gyakorlat, hogy egy szépségszalon a fodrászat és kozmetika mellé, valamilyen extra szolgáltatást csempésszen be a minél szélesebb vendégkör megtartásáért. Ezúttal egy koktélbárral bővült szépségcentrum nyílt meg a belvárosban.

A felső-közép kategóriás szalon a sétáló Váci utca végéből nyíló Só utcában található, így jó eséllyel a fővárosba látogató turisták, és üzletemberek törzshelye lehet.

A hosszabbított nyitva tartással azonban nem csupán a külföldi vendégek igényeire építenek, sokkal inkább azok kényelmére, akik szeretnék belevetni magukat a pesti éjszakába és mindezt tökéletes jelenéssel megkoronázni.

A korszerű kozmetikai gépparkkal felszerelve, az exkluzív spa és a hagyományos kozmetikai kezelések mellett, minden vendégnek személyre szabott programot állítanak össze egy előzetes állapotfelmérő diagnosztizálással. A fodrászok pedig a legújabb trendeket követve, de az egyéni stílust figyelembe véve segítenek kialakítani az új frizurát.

Az exkluzív szolgáltatásokhoz, luxusérzetet kölcsönöz a szalon modern, de visszafogottan elegáns belső kialakítása, és a koktélbár kínálata. A kezelések között long-drinkkel, koktélokkal, apró falatkákkal kényeztetik a vendégeket.

A szépségcentrum minden szolgáltatása egész júniusban fél áron vehető igénybe.

Mustra