TREND RÖVIDHÍR

Divatlap válság idején

2010. április 9., péntek 18:04

A most indult LIST magazin valószínűleg egy újabb bizonyíték arra, hogy a print lapokban már nem sok lehetőséget látnak a hazai szakemberek.

cikk-tious-rovid
Új digitális divatmagazin jelent meg LIST címmel, amelyik keresztezi a klasszikus glossy divatmagazinok felépítését és az internet innovatív előnyeit.

Mint azt a lapról írt sajtóközleményben olvashatjuk, a divat, design és a különböző művészeti ágak határait térképezik fel a kreatív tehetségek bemutatására fókuszálva. A lap csak online létezik, megosztható és egyben le is tölthető PDF formátumban jelenik meg negyedévente.

listb

A független lapot Szűcs István és Varga G. András alapította. Mint írják, a szándékuk, hogy saját víziójuk mentén létrehozzanak egy olyan platformot, ami kísérletet tesz arra, hogy összefogja és bemutassa a feltörekvő fiatal tehetségeket, folyamatosan kölcsönhatásba kerülve kreativitásukkal és friss szemléletükkel. A magazin célja, hogy motiválja a kreatív fiatalokat, megihlesse a már ismert alkotókat, illetve egy emberközeli inspirációs forrássá váljon mind a hazai, mind a globális olvasótábor számára.

A kezdeményezés minden bizonnyal egy újabb bizonyíték arra, hogy a print lapokban már nem sok lehetőséget látnak a hazai szakemberek, és egy kísérlet arra, hogy vajon a hagyományosan nyomtatott glossy műfaja megállja-e a helyét digitális formában,

 

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta