TREND RÖVIDHÍR

A foci-vb a női divatot is meghatározza

2010. január 19., kedd 18:25

A Springfield tervezőit a Dél-Afrikai Futball Világbajnokság ihlette meg – szerintük a fiatalok elfáradtak az európai télben, új lendületre van szükségük. De legalábbis ottomán papucsra.

cikk-tious-rovid

„High-tech nylon, sivatagi pamut, etnikus minták és graffiti”- hirdeti a márka címszavakban, és még egy szép gondolat a közleményből, amelynek a mélyebb összefüggéseit most nem elemezzük: „a divattervezők rájöttek: az európai télben megfáradt fiataloknak új inspirációra van szükségük. És mi más lehetne ez idén, mint Afrika és a Foci VB? Egy egzotikus ország és egy sportesemény, ami megtestesíti mindazt a dinamizmust és kulturális nyitottságot, ami a modern életstílust jelenti.”
 

trend-vb


Az idei nyár anyagai a farmer, a natúr lenvászon és a pamutszövet, a rockos bőr, és sportruhákhoz kifejlesztett technikai nylon mellett. A mintákban a fekete Afrika és az egzotikus Dél-Amerika etno világa jelenik meg, graffiti és rocker elemekkel, gótikus és viktoriánus kiegészítőkkel. A lányoknak szánt Turkish Delight kollekcióban bő háremnadrágok, testhezálló felsők találhatók majd színes mozaikmintával díszítve. Ottomán papucs jár hozzá.

 

cikk-tipus-linkek

Izzadt testek a legújabb Calvin Klein farmerban

A Calvin Klein ismét Eva Mendest kérte fel, hogy szerepeljen a 2010 tavasz/nyári kollekció kampányfotóin – őt leszámítva a CK kampányok évek óta ugyanolyanok.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta