TREND RÖVIDHÍR

Scarlett Johansson szexi csipkeruhában reklámoz parfümöt

2011. október 21., péntek 15:28

Finoman provokatív és érzéki a D&G új parfümjének, a The One-nak a reklámja, amelyben a színésznő csupa izgalmas titkot susog a kamerába. Videó.

A Dolce & Gabbana legújabb illatának, a The One-nak a promóvideójában sem bíz semmit a véletlenre: a Jean-Baptiste Mondino által rendezett klipben a finoman provokatív és érzékien nőies Scarlett Johansson fekete csipkeruhában incseleg az interjú készítőjével - adta hírül a Luxpresso. A szemérmesen, mégis kacéran elejtett megjegyzései közül kiemelkedik egy: „Minden akciót én csinálok a filmjeimben, még a szeretkezést is”.

A másik meglepetésvideóval a Dior rukkolt elő: a Mise en Dior nyakláncot reklámozó spot meglepő módon teljesen animált. Camille Miceli, a Dior kiegészítőkért felelős kreatív igazgatója a nyaklánc elkészülésének fázisait mutatja be a filmben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta