TREND RÖVIDHÍR

Hogyan ne öltözz, ha strandra készülsz

2011. július 10., vasárnap 06:33

A kánikula egyre több ruhadarabtól szabadít meg minket, de lengén öltözve, a strandon sem mindegy, hogy mit engedünk meg magunknak. A Glamour néhány olyan szarvashibára hívta fel a figyelmet, amit még a ledérkedőknek sem tanácsos elkövetniük.

Első helyen a kigombolt/kicipzározott forrónacik szerepelnek: ez legfeljebb akkor lehetne indokolt, ha már nem fér bele a hasunk a nadrágba, akkor viszont meg minek felvenni? Hasonlóképpen a tilos kategóriába tartozik a bikini és a magassarkú együttes használata, hacsak nem egy vegasi medence partján hűsölsz vagy egy fotózáson vagy. Bár kétségtelenül aranyérmet érdemel, aki a homokos és kavicsos parton képes végigmenni egy ilyen cipőben, inkább nem javasoljuk.

Bármilyen formás is a hátsód, a tangafürdőruhák ideje lejárt. A Glamour-olvasók 93%-a is leszavazta ezt a verziót. Ha a zoknid többet takar, mint a nadrágod, nagy eséllyel mellényúltál: a mininadrág és a térdzokni nem igazán passzol, bár tény, hogy vicces látványt nyújt. „Az elöl keresztpántos bikinik összezavarják az életmentőket” – állítja a Glamour, jobb, ha nem hívjuk ki magunk ellen a sorsot. Az sem baj, ha hálóanyagból készült ruha alá nem veszel fel tangát, és a csipkés anyagokat is otthon hagyod, ha strandra készülsz.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta