TREND RÖVIDHÍR

Egy nő pert indított, mert túlforrósodott a bikinije

2011. június 21., kedd 14:45

Figyelj oda, milyen fürdőruhát viselsz, ugyanis egyes darabok égési sérüléseket okozhatnak.

Egy Long Island-i nő beperelte a fürdőruháját gyártó céget, miután szó szerint túl forró lett a hangulat a viselése után - írja a Jezebel. Robin Corrente a kórházat is megjárta, miután Coco Reef márkájú bikinijében kifeküdt barnulni a kertjébe 32°C-ban, ami azért valljuk be, nem a legnagyobb kánikula. A bikinijében található merevítő azonban felforrósodott és egy órányi napozás után már annyira fájt a viselése, hogy nem bírta tovább magán tartani. Zuhanyzáskor vette észre, hogy a merevítő helyén tele volt apró hólyagokkal. Az orvosok megállapították, hogy komoly égési sérüléseket szenvedett, egy pénzérményi bőrt el is kellett távolítaniuk a nő melléről. Ennek fényében nem árt az elővigyázatosság, és semmiképp ne egyezzünk ki silány fürdőruhával!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta