TREND RÖVIDHÍR

Gucci-ház: úgy néz ki, mint egy túlméretezett kiegészítő

2011. június 19., vasárnap 10:10

Egy nyugat-philadelphiai sorház lakói sajátos módon tisztelegnek a Gucci előtt: az épületet a márka ismertetőjegyeivel festették tele, ami ettől úgy néz ki, mint egy óriási Gucci-táska.

Néhány vállalkozó szellemű philadelphiai kissé sajátos módon újította fel a házát: a különleges festésnek köszönhetően kísértetiesen hasonlít egy túlméretezett Gucci-táskára – írja az ELLEuk.com. Az épület magán viseli a márka olyan sajátos ismertetőjegyeit, mint például az egymásba fonódó G-k és a piros-zöld csíkok.

A sorház egyébként Nyugat-Philadelphiában van, azon a környéken, ahol a Will Smith által megformált sorozatkarakter, Fresh Prince született és felnőtt. Bár Gucciék valószínűleg nem lennének elragadtatva a látványtól, azért az aha-élmény feltehetően minden arrajáróban megszületik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta