TREND RÖVIDHÍR

Íme a melltartóra szerelhető pisztolytáska

2011. május 18., szerda 11:37

Itthon ugyan a rendkívül szigorú szabályozás miatt nem nagyon lehet bele mit tenni, de attól még ez egy remek önvédelmi eszköz a nők számára.

Flashbang Bra Holster a neve annak a pisztolytáskának, amit a női vásárlók számára fejlesztettek ki. A cucc, mint az angol elnevezés is mutatja, egy melltartóra erősíthető pisztolytáska, amibe több féle maroklőfegyvert is tehetünk, persze a kisebbik fajtából. A bemutató videó szerint a táskából még egy, a lőfegyverrántásban gyakorlatlan nő is másfél másodperc alatt elő tudja kapni a pisztolyt és leadni az első lövést. Ami még akkor is tisztességes eredmény, ha el kell tekintenünk attól, amilyen kéztartással a lövést leadja (ha éles a helyzet és közel a támadó, akkor úgysem kell olyan nagyon célozni). A pisztolytáska negyven dollárba kerül az ebayen, sajnos itthon - egyelőre - túl sok értelme nincsen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta