TREND RÖVIDHÍR

Ökocipők a H&M-ben

2011. január 31., hétfő 19:27

A Swedish Hasbeens a környezettudatosság jegyében minikollekciót tervezett a H&M számára. A '70-es évek hangulatát idéző fatalpú szandálok három változatban lesznek kaphatóak a H&M kiemelt üzleteiben április 20-tól.

A Swedish Hasbeens jelenleg 22 országban van jelen és olyan hírességek viselik előszeretettel kollekciójának darabjait, mint Sarah Jessica Parker és Maggie Gyllenhall.

A minőségi cipők szerelmesei most nem csak a pénztárcájuknak szerezhetnek örömöt, hanem ökológiai lábnyomukkal is enyhíthetnek a Föld gondjain a szó legszorosabb és átvitt értelmében egyaránt.

Ugyanis a Swedish Hasbeenst jellemző környezetbarát anyagok minősége továbbra is megmarad, csak mindez sokkal kevesebbért lehet a miénk. Némi esztétika és kivitelezésbeli lemondással ugyan, de még így is megéri a vásár, hiszen az SH cipők nagyjából 100 - 230$ között mozognak, míg a H&M-ben kapható változat 60-70 $. Ez barátok között is jó üzletnek számít!

Felmerül a kérdés, hogy miből is adódik a jelentős árkülönbség és miért drágább, ha a Swedish Hasbeens-től közvetlenül vásárolunk. A válasz talán abban keresendő, hogy a H&M kínálata – lássuk be – még ha exkluzivitással kecsegtet is, mégis csak a tömegértékesítésre épül.

Ettől eltekintve, idén tavasszal ellenállhatatlan cipőkkel kényeztethetjük magunkat a szerencsés találkozás öko-nyomán.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta