TEJBEN-VAJBAN

Százezres techkarkötővel rukkolt elő Iris Apfel

2016. január 28., csütörtök 18:42

Iris Apfelről legutóbb karácsonykor írtunk: akkor a 94 éves divatikon cuccaival megtömött bőröndöt vehette meg 22 millió forintért az, akinek megért annyit. Apfel viszont nemrég összeállt a WiseWearrel is, közösen pedig egy olyan ékszerkollekciót álmodtak meg, melynek segítségével a nők nyomon tudják követni az egészségi állapotukat. A termékeket a január eleji CES-en mutatták be, olvasható a Mashable oldalán.

Apfel azzal indokolta a kollekció megszületését, hogy szerinte nagyon sokan vannak, akik nem akarnak úgy kinézni üzleti ügyek intézése közben, mint aki éppen az edzőterembe megy. Hozzátette azt is, korábban elképzelni sem tudta, hogy valaha a tech irányába fordul majd – ahhoz képest egész jó darabok születtek. Szám szerint három: a Calder, a Kingston és a Duchess fantázianévre hallgató karkötők. 

A divatikon egyébként eddig azért nem viselt hasonló ékszereket/kütyüket, mert szerinte azok csúnyák és ő nem a mindenhova melegítőben rohangálós típus. Elmondása szerint az általa megálmodott darabok egyaránt hordhatóak nappalra és éjszakára is – akár egyszerre több is. Apfel annyira belejött a tervezésbe, hogy szeretné kiterjeszteni a vonalát férfiaknak készült övcsatokkal, nyakláncokkal és brossokkal is. A mostani darabokban egyébként van mozgásmérő, mobilértesítés és olyan funkció is, amelynek segítségével vészhelyzet esetében bizonyos emberekkel megoszthatja a tartózkodási helyét is. 

A karkötőket a WiseWear oldalán találja meg – potom 300 euró, azaz százezer forint az áruk.

Blogok, amiket olvasunk

HATÁRÁTKELŐ A finn csoda testközelből is csoda?

Tényleg a finn a legjobb iskolarendszer? Mesés ott anyának lenni? Mindenki jól él? Tapasztalatok első kézből, hat év után.

TÉKOZLÓ HOMÁR Tényleg bármit kicserélhetünk 3 napon belül?

Három munkanapon belül visszavihetjük a terméket a kereskedőhöz, aki köteles azt kicserélni vagy visszafizetni az árát? Van ilyesmi, de jó tudni, mikor élhetünk a lehetőséggel!

KISZÁMOLÓ Mennyire koszos a pénz?

Nem biztos, hogy megnyugtató ötlet azt vizsgálgatni, mi minden van a bankjegyeken. De azért megvizsgálták.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés