TEJBEN-VAJBAN

Ha mindig USE ruhára vágyott, eljött az ön ideje!

2016. január 11., hétfő 17:16

Van egy jó hírünk, ha eddig csak az árak tartották vissza attól, hogy a USE Unused-nál vásároljon: elképesztő kiárusítást indított hétfőn a márka, tényleg legalább 80% kedvezményt adnak mindenre (kivéve a táskákra). Ez a kiárusítás tényleg nem olyan, mint 2013 őszén, amikor 25 ezer forint volt egy szoknya és alig volt választék, hanem valóban nagyon kedvezményes áron juthatunk hozzá a régebbi USE unused kollekciók ruháihoz Sas utcai showroomban. Úgy látszik, kell a hely az olimpiai formaruháknak...

Nagy kedvencünk, a 2015-ös tavaszi-nyári kollekció darabjai például 9990 és 12.990 forint körüli áron kaphatók, ennyiért kap inget, felsőt, nyári ruhát is. De korábbi darabokat is elképesztő árakon kínálnak: van olyan dzseki, ami például 110.000 forint helyett most 19.990 forint – tehát röviden összefoglalva fast fashion árakon juthatunk hozzá az egyik legmenőbb magyar márka ruháihoz. Ami a méreteket illeti: 34-től 40-esig láttunk sokmindent, de igazán nagy holmikra ne készüljön, szerencséje van, ha 36-os a mérete. Férfiruhákat nem láttunk.

A galériában talál képeket és árakat – ha szeretne valamit vásárolni, siessen, elég nagy a tömeg! És készüljön fel rá, hogy sokat fog várni, míg a jelenleg próbafülkeként funkcionáló teakonyhában lesz önnek is hely.

USE unused General Warehouse Sale

Időpont: Január 11-22, Hétfő - Péntek 11.00 – 19.00

Helyszín: USE unused showroom, Bp. Sas u. 16, II. emelet

Az eseményről: Kiárusítjuk korábbi kollekciós – és mintadarabjainkat most legalább 80% kedvezménnyel! 

Facebook event itt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés