Anya-lánya párharc: kin jobb ugyanaz a fürdőruha?

Igen, lassan nem telik el olyan hét, hogy Kris Jenner ne szerepelne a Kinek áll jobban rovatunkban, viszont nem tehetünk róla, hogy mindig ilyen zseniális helyzetekbe keveri őt a sors. Most például Instagramon tudatta a világgal, hogy megtalálta az elveszettnek tűnt fürdőruháját – mégpedig saját lányán, Kylie Jenneren! 26 év: ennyi telt el azóta, hogy Jenner Acapulcóban viselte a rózsaszín ruhadarabot, ami most új gazdára talált. De vajon kin mutat jobban? Döntsön!

Kris Jenner vs. Kylie Jenner

Ki a jobb?

A Body Glove márkájú úszódressz egyébként – a celebnők életvitelét tekintve nem annyira meglepő módon – nem egy olcsó mulatság: bár ugyanazt nem találtuk meg a webshopjukban, csak hasonlót, de az 20 ezer forint körüli áron kapható. Magyarországon éppen rendszert váltottak, amikor Kris Jenner 1989-ben Mexikóban múlatta az időt – és tette mindezt egy Barbie-babás fürdőruhában, amihez cipőt nem is, csak egy oversize napszemüveget és egy szalmakalapot vett fel. Hogy ne dőljön el egy lábon, a kezében egy kávéscsészét tartott.

Kylie Jenner kalapot nem, értelmezhetetlen frizurát viszont villantott, a körmeit pedig menta színűre festette. A kötelező Kardashian-derék itt is meglátszik: sőt, a dressz fazonja még inkább kiemeli. A fiatal celeblány a biztonság kedvéért pár arany ékszert is feldobott magára.

Jared Leto vs. Rumer Willis

És itt?

A kockás ing tökéletes viselet a város lófráláshoz. Tudja ezt Jared Leto és Rumer Willis is: mindketten egy kék darabban igyekeztek a dolgukra. Letót a körülbelül egy év múlva a mozikba kerülő Suicide Squad forgatási szünetében fotózták le New Yorkban – ő egy fura mintázatú és anyagú nadrágot, illetve kockás slip-ont vett fel hozzá. Utóbbiról nekünk a 10 évvel ezelőtti emós korszak jut eszünkbe, amihez egyébként tökéletesen passzol a színész zöld haja is. Az övtáskára és a sapkára tekintsünk úgy, mintha észre sem vettük volna.

Rumer Willist a Planet Blue-ban látták vásárolgatni, méghozzá bokamerevítővel – a színésznő ugyanis sérülést szenvedett, amiről július utolsó napjaiban értesítette a követőit Twitteren. Ő hanyagul kigombolva viselte az inget, amihez magasított derekú farmersortot és – ép lábára – egy balerinacipőt húzott fel. Valószínűleg a hajának nem akkor volt a legjobb napja, ugyanis Willis jónak látta eltakarni egy beanie sapkával. A napszemüvege viszont elég menő!

Shailene Woodley vs. Natalie Dormer

Kin jobb a Katrantzou?

Hogy a végére mutassunk valami kétségkívül szépet is, íme egy Mary Katrantzou-ruha, amely 2375 fontba, azaz közel egymillió forintba kerül. Borsos ára ellenére a celebnők is szeretik, így fordulhatott elő, hogy Shailene Woodley-t és Natalie Dormert is láthattuk benne nemrég. Előbbi egy klasszikus fekete bokapántos magassarkút vett fel hozzá, a haját pedig feltűrte, hogy érvényesülni hagyja a ruhát. (Egyébként, ha nem láttuk volna a celebnő arcát, elhittük volna, hogy Katalin hercegné van a képen.)

Dormer a San Diego-i Comic-Conra látogatott el a ruhában, amihez egy fura fekete lábbelit húzott fel. A sminkje teljesen natúr lett – ha nem festett volna ennyire erős pillákat, azt is elhinnénk, hogy nincs semmi az arcán. A haját ő is feltűzte – azért ciki lenne háttérbe szorítani egy egymilliós ruhát, nem?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek