Beyoncé mindenkit lenyom. Vagy mégsem?

Múlt héten a Met-gála köré építettük a Kinek állt jobban? posztunkat, a mostaniban viszont egy személyre hegyeztük ki: ő pedig nem más, mint Beyoncé. Az énekesnő szeret különböző stílusokat kipróbálni, így nem volt nehéz dolgunk ikertornyot találni a duplafarmer, a talpig fehér és a fura toppos szettjéhez. Adja magát viszont a kérdés: vajon rajta vagy az "ellenfelén" nézett ki jobban ugyanaz? Ön dönt!

Beyoncé vs. Kim Kardashian

Kin jobb a fehér?

Rögtön egy nagyágyúval indítunk: Beyoncét Kim Kardashiannel eresztjük össze. A talpig fehér szetten kívül egyébként közös bennük még az is, hogy mindkettőjüket New Yorkban fotózták le. Előbbi egy fehér nadrágot vett fel ugyanilyen színű basic felsővel és ballonkabáttal, amelyhez okker színű, és - valamilyen fura okból lánccal díszített – magassarkút húzott. A szettet nude táskával és barna kalappal egészítette ki. Óriási méretű napszemüvege miatt nem ismertük volna fel, de a paparazzók résen voltak.

Kardashian a Power of Women rendezvényen vett részt ebben a fehér valamiben, amihez ő a tapadós fazonú helyett palazzo nadrágot vett fel, és az élet pont úgy hozta, hogy ismét a felsőtestére került az áttetsző anyagból, így mindenki megnézhette magának a celebnő melleit – nem mintha nem láthattuk volna legalább ezerszer eddig. A táskája viszont ötletes: Olympia Le-Tan egy személyre szabott Mr&Mrs West: A Lovestory feliratú darabot készített neki.

Beyoncé vs. Giuliana Rancic

És ez a top?

Következzen egy olyan felső, amit mi soha életünkben nem vennénk fel, mert biztos hülyén állna rajtunk – és arról sem vagyunk meggyőződve, hogy a hírességeken jól mutat. A neoprén hatású, egyébként fekete, de piros festékkel lefröcskölt darabhoz Beyoncé egy fekete-piros szoknyát vett fel, a lábaira pedig egy bőr magassarkú került. Kezében – nem teljesen kreatív jelleggel – egy fekete-fehér-piros táskát cipelt. És sajnos láttuk már ennél előnyösebb sminkkel és hajjal is. Giuliana Rancic kísérteties módon hasonló szoknyával vette fel – igaz, az övé bőven térd felett végződött. Az ő cipője nekünk egy fokkal jobban tetszett és azt is díjazzuk, hogy ő nem hagyta otthon az ékszereit.

Beyoncé vs. Kylie Jenner

A dupla farmer jobban áll

A dupla farmer trend idén nagyon hasít, a celebek közül talán Rihanna viselte először a szoknya-ing kombinációt belőle, utána pedig nem volt megállás. Mindkét híresség az Instagramján posztolt inspirálódott szetteket: Beyoncé videó formájában mutatta meg, milyen ügyesen tudja kombinálni a fura szabású szoknyáját világoskék ingjével és kanárisárga cipőjével. Nekünk tetszik ez a lazább stílus Beyoncétól és a kékes-lilás táskáját is elfogadnánk. Kylie Jennert váráslás közben fotózták le, és bár ő is egy szaggatott szoknyát és inget viselt, a lábaira egy fűzős magas sarkú csizma került. A szőrméből sem volt hiány a szettben – csak remélni tudjuk, hogy nem állati eredetűek a kiegészítők.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek