Öltözzön bátran, mint Joanna!

A Central European Fashion Days-en nem csak a divatbemutatókat néztük meg, hanem a jól öltözött közönségre is figyeltünk: Joanna például több extra dolgot kombinált szettjébe, mégsem bántóan feltűnő. Vegyen példát róla!

Joanna

Hiába van már november, kedden is száraz, felhős, enyhe időre készülhetünk, bár hajnalra ismét párássá, helyenként ködössé válhat a levegő – írja az Időkép. A legmagasabb hőmérséklet 13 és 19°C között alakul. Szerdán nyugat felől felhősödés kezdődhet, és délutántól a nyugati, délnyugati tájakon már eleredhet az eső, hajnalban 5-10, délután 13-18 fokra készülhetünk.

Joanna vastag, bundás dzsekije pont elég meleg ilyen időben, és mivel a többi ruhája fekete, nem zavaróan feltűnő a barnával keveredik a fekete szőr. Az anyagok textúrájával remekül játszik Joanna a szetten belül, visel áttetsző, légies anyagot, farmert és súlyos bundát is. A kiegészítők aranyszínűek és szerencsére nem vitte őket túlzásba a hölgy, bár a duplatáskás trend még mindig nem a szívünk csücske – azért ha ilyen szép Anya Hindmarch táskáról van szó, elég megbocsájtóak vagyunk.

Kabát, nadrág: MMC Studio

Cipő: Saint Laurent

Fekete shopper: La Bagagerie

Arany táska: Anya Hindmarch

Szemüveg: Céline

10-fwbp-street fashion-141003-IMG 1925
Szécsi István / Dívány
11-fwbp-street fashion-141003-IMG 1937
Szécsi István / Dívány
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek