Most nagy kedvezménnyel vásárolhat magyar tervezőktől!

Egymást érik a magyar tervezők kiárusításai: a múlt héten a The Garden Studio leárazására néztünk be, egyet pislogtunk és már le is maradtunk a Je Suis Belle kedvezményeiről, a héten pedig a KataSzegedi, a Fufavi és a Judit Takacs design tart szezonvégi leárazást. Mindhárom program ezen a héten aktuális, és mindenhol minimum 30, de akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhat. Szegedi Katánál már 5500 forintért talál atlétát, de különleges printelt felsőt is kap 16 ezerért, a Fufavinál húszezer forint felett kezdődnek a kifordítható ballonkabátok, a Judit Takacs design-nál pedig szintén jelentős kedvezményekkel vásárolhat, ha időben érkezik.

KataSzegedi Final Sale

A Tony Guy Fashion Week Budapesten rendszeresen bemutató Szegedi Katánál elég komoly szezonvégi leárazás van, a 2014-es tavasz-nyári kollekció darabjait 50-70%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni. A tehetséges tervezőnél valóban egyedi darabok közül válogathat: amellett, hogy a ruháknak az anyaghasználata és a szabásvonala is különleges, a printelt darabokat kizárólag a tervező által készített, egyedi minták díszítik. Atlétákat 5500, felsőket 16 ezer, komolyabb kiskabátokat pedig 20-30 ezer forint között talál, ami tényleg jutányos ár a felhasznált anyagokhoz és a befektetett munkához képest. A leárazott darabokon kívül a tervező legújabb kollekciója is megtekinthető, úgyhogy tényleg érdemes benézni, bővebb információt az esemény Facebook-felületén talál.

Mikor? Szeptember 9 és 10 között, 13 órától 19 óriág. 

Hol? Kata Szegedi Showroom, 1051 Budapest, Fehérhajó utca 12-14. I./1. (69-es kapucsengő).
 

Fufavi Sample Sale

Fufavi Lilláról és ígéretes munkásságáról már korábban is írtunk: a fiatal magyar tervező leginkább a klasszikus, időtlen darabokra koncentrál, melyeket minden részletében átértelmez és egyedi kivitelezéssel éleszt újjá. A héten szerencsére nála is leárazás van, 30-50%-os engedménnyel lehet hozzájutni a kétségtelenül praktikus cuccaihoz, amiket nemrég Londonban is prezentált. Ha szereti a különleges ballonkabátokat, akkor most 20 ezer forintért beszerezhet egyet az őszre, de a különleges berakással díszített nyári ruhákat és shortokat se hagyja figyelmen kívül. A tervező Facebook oldalán talál még képeket és információkat.

Mikor? Szeptember 8-13-ig, hétköznap 12-19 óra, szombaton 12-16 óra közt.

Hol? V. kerület, Galamb utca 3. 

Judit Takacs 

A Judit Takacs design is rendez egy kis leárazást a héten, ők az Open Showroomban tartott nyitóeseményük alkalmából próbálnak kedvet csinálni a magyar tervező kreációinak megvásárlásához: a nyitásra való tekintettel egyedi akciót indít a tervező, melynek keretében egyes darabokra 15-60%-os engedménnyel lehet lecsapni. A showroomba bejelentkezés nélkül is beugorhat nézelődni, de a nyitásra emlékeztetheti magát a Facebook-esemény visszaigazolásával is, a tervező hivatalos weboldalát pedig ezen a linken találja.

Mikor? Szeptember 11-13-ig, csütörtökön és pénteken 16-20, szombaton 10-14 óra között.

Hol? Október 6. utca 4-es szám alatt, az Open Showroom-ban

Fotó: Judit Takacs design
Fotó: Judit Takacs designJudit Takacs design
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek