Kendall Jenner vs. Rosie Huntington-Whiteley

Fél éve még csak értetlenkedve kérdeztük, hogy vajon mit keresett Kendall Jenner, Kim Kardashian féltestvére a divathéten, egy hónappal ezelőtt pedig már különösebb megrökönyödés nélkül írtunk arról, hogy a miniceleb ismét a Chanel kifutóján lejtett végig. Úgy látszik, tényleg elég, ha híres valamelyik rokonunk: előbb utóbb mi is azok leszünk. Nem baj az sem, hogy más modellnek az életcélja vonulni egy haute couture show-n, ha a mostohanővérünk tele van pénzzel, előttünk is kinyílnak az ajtók. Emiatt is gondoltuk, hogy érdekes lenne szembeállítani Jennert egy olyan nővel, aki előbb volt modell, aztán lett celeb és Jason Statham csaja; ön pedig dönthet, hogy melyikük fest jobban dizájnercuccokban.

Kendall Jenner vs. Rosie Huntington-Whiteley

Ki a jobb?

Mindketten a Balmain méregdrága ruhájában jelentek meg egy-egy eseményen: Jenner úgy festett, mint egy katonai kulacs, Huntington-Whiteley szettjét pedig inkább ne is firtassuk. A semmittevő klán legfiatalabb tagja egy fekete csipkeszerű, aranyorral ellátott magassarkút vett fel a ruhához, haját pedig elválasztotta és összefogta, hogy még jobban tudjon érvényesülni a ruha és a szigor. Jenner admirális körmeit nem festette ki, a sminkje pedig teljesen minimalista lett, enyhe Kardashian-beütéssel.

Huntington-Whiteley ezzel a szájtartással és ajtókopogtató méretű fülbevalójával fukszos Barbie-nak is elmehetne. Sajnos a diszkrétnek nem nevezhető lábbelik sem csökkentik ezt az érzést, de legalább a halványrózsaszínre festett körmei szépek. A túl sok arany és állatminta önmagában is erősen tiltólistás, együtt pedig... A smink egyébként Whiteley-től megszokott módon visszafogott volt, a haja kicsit furán hat, tényleg olyan Barbie-babásan lenyalt.

Macarena Garcia vs. Darby Stanchfield

Kin jobb a zöld ruha?

  • 0
    Macarena Garcia
  • 0
    Darby Stanchfield

Egy fűzöld Alberta Ferretti-ruhát választott Macarena Garcia, amikor ellátogatott a 17. Malaga Filmfesztiválra. Cipőjét nem, a táskáját viszont szerencsére látjuk: a kövekkel díszített nude kistáska meglepő módon passzol a szettbe, az applikációk pedig visszaköszönnek a fülbevalón is. A feltűzött haj és a szolid smink erősíti a tavasztündér hatást és egyébként azért is örülünk ennek a színválasztásnak, mert kevés celebnő él ezzel a lehetőséggel, pedig milyen csodásan fest!

Darby Stanchfield hasonló ruhában parádézott, vörös haja miatt viszont nekünk egyből Fiona ugrott be a Shrek című meséből. A színésznő egyébként egy washingtoni estélyen jelent meg a ruhakölteményben, amihez táskát nem, ékszerek közül viszont több feltűnőt is felvett: a kedvencünk a jobb kezén látható aranygyűrű. A cipő itt sem látszik, emiatt viszont egyikőjük sem indul előnnyel az ön kegyeiért vívott harcban!

Lindsay Lohan vs. Naomi Campbell

Ki fest jobban?

Az utolsó helyen két nagyágyú küzd meg egymással: a saját magát évente legalább tízszer összeszedő Lindsay Lohan és a balhés ikon, Naomi Campbell. Bár teljesen más életutat jártak be, egy közös bennük: mindketten viselték ugyanazt a ruhát. Lohan július közepén ment el vacsorázni ebben a 20-as éveket idéző pszichedelikus csillogású ruhában. Az oldalkivágás elég furán hat – reméljük betervezett és nem útközben szakadt ki. A cipőjét sajnos nem látjuk, szemben a Chanel-kistáskájával. Az ékszereket sem sajnálta: az aranykarkötők mellett bizsukat is magára dobott és egy nyakláncot is felvett, amit a mellette álló úriember is megerősít kézmozdulatával.

Campbell egy szegecses magassarkú szandált vett fel a – talán a vaku miatt más színűnek tűnő – ruhához, amikor a Kate Moss kollekcióját ünneplő vacsorára látogatott el. Táskát nem vitt magával, a bohókás karkötőket viszont ő sem hagyta otthon. A decens nyaklánc nála is befigyel és úgy tűnik, a lila sminktől sem tud megszabadulni. Egy a kérdés: önnek ki jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek