Marion Cotillard-t elhagyta az ihlet Marrákesben

Egy hete még arról kérdeztük önöket, hogy ki volt a kedvenc celebük a Kinek állt jobban?! rovatunkból, most pedig Marion Cotillard nyitja a 2014-es évet. A francia színésznőtől három szettet választottunk, melyekben közös, hogy a november végén tartott Marrákesi Filmfesztiválon viselte őket és mindegyik a Christian Dior divatháznál készült. Nemcsak azt döntheti el most, hogy Cotillard vagy a modell viselte jobban ugyanazt a ruhát, hanem a legutolsó galéria alatt azt is, hogy a színésznő összeállításai közül melyik a legjobb!

A tavaszi szett

Kin tetszik jobban a csíkos ruha?

A filmfesztiválon Marion Cotillard többségében haute couture darabokat viselt az őszi-téli kollekcióból, akadt viszont egy ruha, ami már a 2014-es tavasziból származik. A szivárvány minden színében pompázó, fényes anyagból készült, a Diorra jellemzően fent testkövető, majd lejjebb szélesedő ruhához Cotillard semmilyen ékszert nem viselt (pedig szerintünk elfért volna), a lábaira pedig fekete színű, világoskék pánttal rendelkező magassarkú szandált húzott. Bár előre megtévesztő lehet, a színésznő viselt sminket, csak rendkívül természetesre sikeredett.

A modell hátrafésült hajat és a karácsonyi díszítést idéző nyakláncot kapott. Az ünnepi hangulatot fokozandó szemsminkje arany színű volt, az ajkait natúran hagyták. A ruha alja így "mozgás közben" jobban érvényesült, a színésznőn kicsit csőhatása van. A lábakra lakkból készült, fehér, hegyesorrú és bokapántos magassarkú cipő került.

A Dior-partin

Ez a ruha jobban bejön

Nem meglepő módon Cotillard is felkerült a filmfesztivál alatti Dior-parti vendéglistájára. A színésznő erre az alkalomra egy szürke alapon virágmintás felsőrésszel és kagyló alakú, szaggatott toldású szoknyarésszel rendelkező ruhát vett fel és bizony újra ez vitte el a show-t. A lábaira nyitott orrú, lakkbőr, platformos magassarkú húzott, kezében pedig tyúklábmintás kézitáskát cipelt. Haját fonott kontyba rendezte, szeme lilás színt kapott, ajkaira pedig bordós rúzs és szájfény került.

A modellen Cotillard táskájára hajazó fekete-fehér, könyökig érő kesztyűt kapott, a tavaszi kollekcióval ellentétben az haute couture show-n inkább a szájhangsúlyos sminkek voltak jellemzőek, így az ő ajkai is fukszia színben csillogtak. A lábakra egy közepesen unalmas, meghatározhatatlan színű, hegyesorrú, bokapántos cipő került. A haját hátrafésülték és a bal fülébe kapott csak fülbevalót a manöken.

Filmvetítésen

Ezt a kört nálam

A Waltz for Monica című film premierjére Cotillard egy óriási méretű ruhát választott szintén az őszi-téli haute couture kollekcióból, amit egy decens karkötő-gyűrű párossal, kisfiús frufruval és a szetthez tökéletesen passzoló sötétkék körmökkel, illetve egy pezsgő színű hegyesorrú cipővel egészített ki. Táskát nem cipelt magával és úgy gondoljuk, nem ez volt a színésznő életének legjobb összeállítása.

A modell előző társához hasonlóan a hátranyalt haj, egyetlen fülbevaló, csillogó száj triót kapta, lábaira pedig a ruha alsó részére hajazó, fekete-vörös csíkos cipőt viselt. Itt is igaz az, hogy a kifutón, mozgás közben jobban érvényesül egy-egy ruha, mint a vörös szőnyegen állva. Önnek melyik verzió tetszik?

Melyik szett tetszett legjobban Cotillard-tól?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek