Végre vehet 9 millióért órát!

A Breitling márka 20 éve van jelen Magyarországon, de most kedden nyílt meg első márkaboltjuk, vagy ahogy ők fogalmaznak: zászlóshajójuk. A luxuskronográfok piacán világvezető márka üzlete stílszerűen épp az Il Bacióra néz – na igen, ha ott leesett az állunk a luxustól, itt illene összeesnünk. Bár az üzlet teljesen visszafogott – annak ellenére, hogy Kevin T. Kelly pop art művei díszítik –, azért arra nehéz reagálni, amikor az üzletvezető mindenki számára elérhető árúnak minősít egy 2-3 ezer eurós kronográfot (588 - 882 ezer forint). 

Ennél a kategóriánál nincs olcsóbb az üzletben, drágább viszont van bőven: például gyémántokkal kirakott, 18 karátos aranyból készült női karóra 29500 euróért (minden árat euróban közölnek), vagy férfi kronográf Bentley 06-os szerkezettel, szintén 18 karátos vörösaranyból, szintén 29500 euróért. Az 8,7 millió forint. Ezek után alig várjuk azt az Édes Élet adást, amiben Berki Krisztián betér az üzletbe, és Bentelyjéhez illő karórát vásárol, esetleg meglepi Hódi Pamelát egy szolidabb, 2-3 ezer eurós darabbal.

És hogy ki veszi meg ezeket a szép, nagy műgonddal elkészített kronográfokat az Andrássy úti boltban? A Breitling CEO-ja, Peter Kellner szerint a turisták, és persze a gazdag magyarok – ő legalábbis úgy tudja, vannak olyanok is, mondta viccesre véve a figurát a márka keddi sajtótájékoztatóján. Azt a kérdést is elviccelte, mi kerül ennyibe egy órán: a minőség és az, hogy a Breitlingnek saját repülős Jet Teamje van, amivel nagyszerűen lehet parádézni – pilótáik most is részt vettek a sajtótájékoztatón és az esti, ügyfeleknek tartott bulin is kapnak szerepet.

A Breitlingnek egyébként harminc országban van üzlete, harminchatodikként nyílt meg a 90 négyzetméteres budapesti üzlet, ami Európa harmadik legnagyobbja, és ha minden jól megy, egy 40 négyzetméteres bővítést követően a legnagyobbja lesz 2014-ben. Egyelőre úgy tűnik, minden jól fog menni, a jövőre megjelenő Emergency fantázianevű (helymeghatározó jeladóval felszerelt) kronográf iránt már most nagy az érdeklődés és nyilván az sem a sikertelenség jele, hogy tíz éve együttműködik a Breitling az egyik legismertebb luxusautó-márkával, a Bentleyvel. Nézze meg a legdrágább és legolcsóbb Pesten kapható Breitlingeket, valamint a legnépszerűbb több ezer eurós kronográfokat a galériában!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek