Cara Delevingne megtartja kifutós ruháit

A Kate Mosshoz hasonlított Cara Delevingne számos divatház kifutóján megfordult a 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathéten. A dailymail.co.uk szerkesztőinek a New Yorktól-Párizsig lőtt paparazzi képek nézegetése közben szemet szúrt, hogy a 21 éves modell bár a saját, laza szettjeiben érkezett a bemutatókra, több show végén is a kifutón látott legújabb designer ruhákban távozott a helyszínről.

A Marc Jacobs, Valentino, Stella McCartney, Saint Laurent, Fendi és Chanel kifutón is felbukkanó Delevingne például abban a fekete, mélyen dekoltált Saint Laurent kosztümben ment kebelbarátnőjével, Rita Orával bulizni a 'Mademoiselle C' elnevezésű koktélpartira, amit két nappal azelőtt még a divatház kifutóján mutatott be a közönségnek.

A tervezők egyik kedvenc újgenerációs modellje a Párizsban tartott Stella McCartney shown is kapott munkát, az ott bemutatott arany színű, sportos együttest és a hozzá tartozó haspólót azonban nem hagyta a backstage-ben, mint a többi modell, hanem úgy döntött, inkább a legújabb McCartney kreálmányban távozik a helyszínről. A divatház after-partyján pedig már a tervező egy másik, újonnan bemutatott csipkeruhájában pózolt modell barátnőivel.

A milánói divathéten tartott Fendi bemutatón modellkedett Delevingne egyik legjobb barátnője, Georgia May Jagger is, az általa felvonultatott fekete miniruha még aznap este az ijesztő grimaszokat vágó modellre került, aki piros kabáttal és sárga táskával kombinálta a 2014-re tervezett koktélruhát.

Karl Lagerfeld egyik új kedvenceként Delevingne-nek természetesen biztos helye volt a Chanel idei bemutatóján is, ahova kockás nadrágban és fehér pólóban, hátizsákkal érkezett Rita Ora társaságában. A show végén azonban szintén elfelejtett átöltözni és csipkealjú, színes Chanel ruhában, teljes színpadi díszben távozott a Grand Palaisban tartott showról.

Arról, hogy a modellszakmában mennyire szokványos az efféle 'viselkedés' megkérdeztünk egy ma már vezető szerkesztőként dolgozó exmodellt is:

„Ez nem általános, de előfordul. Inkább kisebb dolgokat kapnak a modellek, ha mondjuk nem fizetnek jól, de az ismert topmodelléknél, akik sokat forognak a médiában előfordul. De ahhoz Carának kell lenni. Egy Axente Vanessa nem kap ruhát, az fix” – mondja az egyébként nem Delevingne rajongó Zsuzsa.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

„ Én apróságokat, mint smink készlet, parfüm, nyaklánc gondolkodás nélkül eltettem, de egy ruhát sosem mertem volna magamon hagyni, elkérni, vagy begyömöszölni a táskámba a bemutató után” – vallja be a modellkedésből élő Ági.

Valószínűleg tehát valóban Delevingne megdöbbentő népszerűsége az oka annak, hogy a legnevesebb tervezők is hajlandóak kibújni a szabályok alól és neki ajándékozni a jövő szezonra szánt darabjaikat, amiből általában még csak a kifutóra gyártottak le egy vagy két darabot.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek