no

Őszi celebtrendek: menő a klasszikus fazon és a hátizsák

Nemrég bemutattuk, hogy mi lesz az a nyolc hordható őszi-téli trend, amiket érdemes lesz beszerezni a hűvösebb szezonban. Ezúttal azoknak a daraboknak néztünk utána, amelyek a hírességek szerint számítanak majd menőnek 2013 második felében. Részletek a hajtás után!

Fekete-fehér páros

A hírességek az idei szezonban sem untak rá az ellentétes színek összepárosítására. Ilyen klasszikus, letisztult kombinációban gondolkodott többek között Victoria Beckham, Alessandra Ambrosio illetve Julianna Marguiles is. Ha a celebnőkhöz hasonlóan naprakész szeretne lenni az aktuális trendekben, akkor ajánlott, ha idén Annie Hall-szerű, férfiasabb pantallóval, blézerrel és látványos kiegészítőkkel passzintja össze a monokróm színeket!

Csipkeruha

A nőies csipkeruhát már jó ideje divatban tartják a divatházak, olyannyira, hogy az elegáns viseletet idén nyáron a szezon egyik slágerének is kikiáltották. Pár hónappal ezelőtt leginkább királykék és vakító sárga árnyalatokban láthattuk a divatikonokon, ősszel pedig piros, rózsaszín, fekete illetve smaragzöld árnyalatokban lesz trendi többek között Eva Longoria, Sandra Bullock vagy Jennifer Garner szerint. Bár az utóbbi ruhaválasztását nem igazán tudjuk értelmezni.

Kockás ruhák

A kockás minta a Louis Vuitton féle sakktábla mintáknak illetve a Saint Laurentnek köszönhetően a grunge beszivárgásával került be a köztudatba még a tavalyi divathéten, ami az őszi szezonra ugyan hálistennek kikopott, azért a hírességek mégis beszereztek egy-egy elegánsabb kockás szettet a télre is. Anna Wintour például a fekete-piros kockás egyrészest részesíti előnyben, míg Poppy Delevingne bő, átlátszó változatban viseli a mintát.Rita Ora szerint azonban még mindig a punkos változat a menő.

Hátizsák

A nemrég lement 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divathéten a Chanel egyértelművé tette, hogy a következő szezon egyik legfontosabb kiegészítője a kilencvenes évekből visszalehelt hátizsák lesz. A kényelmes és praktikus hátizsák bejövetele várható volt, nem véletlenül szerezte be már idén Kate Hudson, Rihanna, Katy Perry és Georgia May Jagger is.

Vastag sarkú cipő

A kényelmetlen körömcipők, prostis platform magassarkúk és egyéb megmagyarázhatatlan lábbelik után talán ennek a trendnek örülünk a legjobban. A járható, tömzsi sarkat kapott szandálok és bokacsizmák ráadásul szoknyával és nadrággal is kiválóan kombinálhatóak. Ilyen cipő mellett tette le a voksát az ősszel Drew Barrymore, AnnaSophia Robb illetve Alexa Chung is.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek