no

Mindig a vékonyabb celeb néz ki jobban?

Milyen az, amikor a nullás méretű modelleken bemutatott ruhákat hús-vér emberek viselik? Akár erre a kérdésre is választ adhat mai posztunk, amelyben újra celebek csapnak össze, hogy eldőljön, ki viselte jobban ugyanazt a ruhát és ahol Jennifer Hudson és Alexandra Burke képviselik az egészségesen telt nőket.

Előbbi ellenfele Julianne Hough, mindkettejük egy izgalmas mintával ellátott Peter Pilotto-ruhát viseltek, ami egyébként a 2013-as őszi kollekcióból való. Alexandra Burke párja pedig Georgia May Foote lett: ők mindketten ugyanarra az eseményre érkeztek a megtévesztésig hasonló szerelésben, viszont szerencsére két különböző színt választottak.

Jennifer Hudson vs. Julianne Hough

Kinek a verziója jobb?

Hudson és Hough stílusa finoman szólva is különbözik, viszont legalább egy közös pontja akad: az a ruha, amit az énekesnő egy fellépésén, a színésznő pedig egy eseményre viselt. Jennifer Hudson fekete harisnyával, bokacsizmával és kalappal viselte, ezek a kiegészítők tökéletesen beleillenek a bohém, de nőies stílusába. Táskát természetesen nem vitt magával, érdekesen vette volna ki magát éneklés közben, halványrózsaszín körmökkel pedig remek kontrasztot képeztek a fuksziára színezett ajkak.

Julainne Hough a lábbelije színét illetően szintén a ruháéból inspirálódott, ő a fehéret választotta és egy bokapántos hegyesorrú magassarkú szándal formájában. Táskát ő sem vitt magával, a körmei rózsaszínek, a sminkje pedig abszolút természetesre sikerült. Önnek a sötét vagy a világos verzió tetszik jobban?

Georgia May Foote vs. Alexandra Burke

A ruhát jobban viselte

A celebek rémálma történt meg a Georgia May Foote - Alexandra Burke duóval: mindketten ugyanazt a ruhát viselték egyazon eseményre. Szerencsére más színt választottak maguknak (vagy a stylistjaik), így nem volt annyira ciki, de azért fura, hogy lassan minden emberre tíz tervező jut és így is előfordulnak ilyen bakik.

Georgia May Foote a fekete verziót választotta, haját befonta és bal vállára engedte, arcára pedig úgy tűnik, hogy HD púder került, mert a vakutól igencsak kifehéredett. A körmeit nem festette ki, ékszereket sem viselt egy pár decens fülbevalón kívül, a cipőit pedig sajnos eltakarja a ruha. A temperamentumos Alexandra Burke a piros szín mellett döntött és annyira bejött neki, hogy a körmeit is hasonló lakkal díszítette, lábaira pedig ugyanilyen árnyalatú magassarkú szandál került. Annak örülünk, hogy a táska nem az unalmas fekete színt kapta, az énekesnő a pezsgőszínt választotta. Burke bőrszínéhez tökéletesen passzol a lila szemhéjfesték és a sors fintora, hogy ő is a bal vállára csoportosította haját lófarok formájában.

Naya Rivera vs. Harley Viera-Newton

Kin mutat jobban a Michael Kors-ruha?

Érdekes megnézni, hogy ugyanaz a Michael Kors-ruha is mennyivel másképp tud mutatni attól függően, hogy ki és mivel viseli. Naya Rivera kreolos bőrén hasonló színű körömlakkot és rúzst viselve, metálos csillogású, bokapántos magassarkú szandállal vette fel. Ékszerek közül csak egy köves fülbevalót vett fel, haját pedig összefogta, így a szabadon hagyott felsőteste hagyta érvényesülni a ruhát.

Harley Viera-Newton fázós kedvében volt, ezért magával vitte a ruhához tartozó bolerót is, illetve valószínűleg zavarhatták a fényképezőgépek vakui is, mert a napszemüvegét is magán felejtette. A cicás fazonú keret fehér színű, a táskához és a cipőhöz hasonlóan. Viera-Newton sminkje abszolút tökéletes, a pirosra festett körmein pedig egy picit meglepődtünk, viszont abszolút nem zavaróak.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek