no

Hogy néz ki jobban egy szoknya: simán vagy fordítva?

Hosszú idő óta a Dívány Ki viselte jobban?! rovatával indítjuk a hetet, most sem teszünk kivételt. Próbáltunk kreatív párokat mutatni Önnek: Karolina Kurkova például bőrnadrággal viselte azt a blézert, amihez Solange Knowles a hozzá passzoló, mintás nadrágot vette fel. Hasonló a helyzet Demi Lovato és Nicole Richie esetében is, ők ugyanazt a ruhát vették fel, de előbbi fekete, utóbbi pedig fehér színben.

Egy kínos baki is belekerült az e heti válogatásunkba: Audrey Tautou ugyanazt a szoknyát vette fel, mint Lin Peng, de Tautou helyesen, Peng pedig fordítva. Nem tudni, hogy Peng kisasszony tudatosan vagy véletlenül követte le ezt a hibát, de érdekes az, hogy így sem rosszabb az összkép. Persze a döntés ismét az Ön kezében van, szavazzon, kíváncsiak vagyunk a véleményére!

Solange Knowles vs. Karolina Kurkova

A blézer jobban néz ki

Solange Knowles egy eseményre Roberto Cavallitól választott egy blézert, amihez fehér blúzt és a felsőrészhez tervezett, mintás nadrágot vett fel. A szőke modellnek is megtetszett ez a ruhadarab, a végső összeállításában nála is kulcsfontossággal bírt a fehér ing, viszont ő az örök klasszikus bőrnadrágot választotta inkább.

Beyoncé húgának sminkje erősebb volt: a korallos rúzs mellett narancs körmöket festett, amik tökéletesen passzoltak a fekete-fenyőzöld táskájához. Kurkova, tévészereplés lévén, nem vitt magával táskát és a sminkje is sokkal természetesebb volt. A "jolly joker" nude színű magas sarkút választotta a szettjéhez, Knowles pedig fekete magas sarkú mellett döntött - a lapos cipőt amúgy sem engedné meg a nadrág fazonja.

Demi Lovato vs. Nicole Richie

Ennek a ruhának jobban tetszik

Demi Lovato és Nicole Richie ugyanabba a ruhába bújtak - de előbbi a fekete verzió mellett döntött, utóbbi pedig a fehéret választotta. A hasonlóság amúgy nehezen megmondható, de ha felismerjük a nyakrésztől sugárban szétfutó metálos csíkokat, akkor onnantól kezdve már könnyű dolgunk van.

Lovato a ruhához és hajához passzoló fekete-arany manikűrt viselt, Richie ezen a téren inkább a természetes vonalon maradt. Ékszerek terén az énekesnő a maga decens arany fülbevalójával alul maradt ellenfelével szemben, akinek fülében óriás ezüst kiegészítő díszelgett. A sok mindennel foglalkozó Richie fehér hegyes orrú magas sarkú mellett döntött, ami ugyan tökéletesen passzol a ruhához, kicsit unalmas választás.

Audrey Tautou vs. Lin Peng

Kin áll jobban a Dolce&Gabbana szoknyája?

Audrey Tautou és Lin Peng is ugyanazt a Dolce&Gabbana-szoknyát szemelte ki, de míg a Tautou helyesen vette fel, addig Pengnek meggyűlt a baja vele, hiszen nem is tudta pontosan, hogy melyik az eleje és melyik a hátulja. Az érdekes az, hogy így sem néz ki bután az összkép, talán ez zavarta meg a kínai színésznőt is.

Felülre és lentre is hasonlóban gondolkodtak a kolléganők: fentre átlátszó anyagra applikált fekete virágmotívumokat választottak, a lábukra pedig fekete magas sarkú platform cipő került. Tautou egy matt pár mellett döntött, Peng viszont egy lakkhatásúba szeretett bele. A sminkjeik természetesek voltak, ékszerek terén pedig nem sok említésre valót viseltek.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek