no

35 divatos óriástáska a napi túléléshez

Nem, az óriási táskáknak még mindig nem áldozott le, bármilyen egészségtelenek is, sőt, most már férfiak is bátran hordhatják a shoppereket és társaikat. Mert hátfájás ide vagy oda, mindent beléjük lehet pakolni, ami a napi túléléshez kell és persze a stílusrézékünket, személyiségünket is megvillanthatjuk, hiszen annyiféle formában és stílusban kaphatóak. De nézzük, hogy idén nyáron mi közül válogathatnak a nagy táskák rajongói. Részletek a hajtás után!

Nincsen nyár szalmatáska nélkül, ezt tudják a fast fashion márkák tervezői is. Ahogyan azt is, hogy már nemcsak a strandon hordanak ilyen kiegészítőket a nők, hiszen sokkal kellemesebb viselet a hőségben, mint egy műbőr oldaltáska. A H&M üzletében már pár ezer forintért is vehetünk egy nagyon rózsaszín darabot, de az F&F is belehúzott, és az Asos oldalán is találtunk egy gyöngyszemet igen menő fazonnal. Ha sokkal, de sokkal nagyobb a keret, akkor persze Michael Kors bőrrel kombinált táskája is szóba jöhet. Ha pedig megelégszünk egy hasonmással, akkor a Mangóban már 6595 forintért is beszerezhetünk egyet.

Másik jó választás a forró napokra a mintás vászontáska. A Stradivariusban az etno vonalra feküdtek rá, itt 4000 forintot kóstál egy szép hímzett darab. A Pull & Bearnél a tengerésztrend és az aranyos baglyok rajongói találhatják meg a számításukat 6000, illetve 2600 forintért. Akik pedig a BalatonSoundon szeretnék majd csapatni, azoknak a Bershka pálmafás, műanyaggal kombinált darabját ajánljuk. Igaz, azt még nem sikerült megfejtenünk, miért is kerül ez a táska 6995 forintba.

Idén nagyon népszerűek a kombinált, illetve perforált anyagból készült táskák is. Ha ön szerint nagyon jól passzol egymáshoz a rikító sárga a hálós atlétákkal, akkor irány a Bershka, de a Mango tüköroldalú kiegészítője is megér egy misét. Perforált táskával a Reservedben is találkoztunk, de a Bershka oldalán is belefutottunk egy szép darabba, ami remek kiegészítő lehet a fehéret fehérrel szettekhez.

Ha nem akarjuk, hogy a trendek változásai miatt le kelljen cserélni kedvenc kiegészítőnket, akkor vegyük meg a legegyszerűbb darabot, például a H&M 8990 vagy a Zara 17995 forintos táskáját, amit bármikor feldobhatunk egy sállal, egy óriási medállal vagy egyéb díszítéssel. Ha pedig csak egy kis pluszra vágyik, akkor ott van a Stradivarius piros, szegecses, de rém egyszerű fazonú táskája vagy a Parfois halványkék shopperje egy diszkrét tigrisfejjel. Nem annyira visszafogott nagymacskát egyébként a Zarában talál, de ennek az ára is picit borsosabb, pontosan háromezer forinttal drágább mint a Parfois tigrises táskája.

Victoria Beckham miatt fáj a hátunk?

Brit tudósok szerint a divatikonná avanzsált énekesnő tehet arról, hogy annyi nő vásárol magának nagyméretű oldaltáskát, majd szenved ennek a következményeitől. Sammy Margos egy londoni gyógytornász szerint az utóbbi időben megnőtt a nyakukat, vállukat, hátukat fájlaló páciensek száma, és ez nem is csoda, hiszen vannak olyanok, akiknek a táskája majdnem tíz kilót nyom. Persze túlzás lenne egy embert okolni ezekért az egészségügyi problémákért, mert lehet, hogy óriási keletje van Victoria Beckham táskáinak, de a nők már évekkel ezelőtt is 10 kilónyi cuccal az oldalukon mászkáltak. Az egyetlen megoldás az, ha csökkentjük a táskánk súlyát, mégpedig úgy, hogy az ne legyen több testtömegünk 10 százalékánál, vagyis egy 55 kilós nő shopperje vagy egyebe maximum 5,5 kilót nyomhat.

Forrás: Huffington Post

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek