Újra versenybe szállnak a celebek és a modellek

Újabb hétfőre ébredtünk, előttünk a hét, mögöttünk pedig izgalmas díjátadók és egyéb celebesemények sora. Ezekről az összejövetelekről szemezgettünk most ruhákat és viselőjét szembeállítjuk az öltözéke kifutón látott verziójához.

Eheti posztunkban két híresebb hölgyet (Kate Hudson és Selena Gomez) és két kevésbé köztudatban lévőt (Poppy Delevingne és Stephanie Seymour) mutatunk be, célunk pedig nem más, hogy megmutassuk, ugyanannak a ruhadarabnak más stylinggal teljesen eltérő összképet adhatunk.

Kate Hudson Jenny Packhamben

A fehér ruhát jobban viselte

Kate Hudsont senkinek nem kell bemutatni, egy április 22-én megrendezett filmfesztiválon pedig ebben a ruhakölteményben jelent meg. A ruha első látásra egyszerűnek tűnik, viszont jobban megnézve az anyagának és mintájának köszönhetően eléggé hangsúlyos, ezért Hudson jól tette, hogy minimálisan párosította kiegészítőkkel. Néhány gyűrűt, színben passzoló hegyes orrú cipőt és egy sötét clutch-ot vett fel hozzá, körmeit rózsaszín-kékre festette. Utóbbi kicsit szokatlan, nem tudjuk eldönteni, hogy hozzátett vagy elvett a szettből. Ön szerint?

A modellre a bemutatón fülbevalón kívül más ékszert nem aggattak és egy rezes színű cipőt kapott, így hagyták teljesen a ruhát érvényesülni.

Poppy Delevingne Dolce&Gabbanában

Ha mintás ruháról van szó, akkor

Ha Poppy Delevingne kisasszony neve nem is ugrik be rögtön, húga, Cara Delevingne neve biztosan. Ő az az unalomig futtatott modell,akit az új Kate Moss-ként emlegetnek, kimondatlanul viszont már az emberek nagy részének elege van belőle. A nővér is modellként és „socialite”-ként (olyan ember, aki mindenhol ott van, de sokszor nem tudja senki, hogy mivel is foglalkozik; arról híres, hogy híres) tevékenykedik. A Tiffany&Co. egyik eseményére szőke fürtjeihez egy Dolce&Gabbana-ruhát választott, ami volt olyan hangsúlyos, hogy mellé csak egy arany szandált és egy csillogós fülbevaló-karkötő párost vett fel.

A tervezőpáros úgy gondolta, hogy a ruha elbír egy erősebb stylingot is és a modellre a bemutatón fejpánt, hangsúlyos fülbevaló, fonott kézitáska és ahhoz passzoló szandál került. Van ez annyira sok, hogy már ne legyen túl sok? Jó kérdés, döntsön Ön!

Stephanie Seymour Alexander McQueenben

A fekete ruha jobban néz ki szerintem

Stephanie Seymour amerikai modell és színésznő, találkozhattunk vele jó pár évvel ezelőtt a Vogue címlapján és Salvatore Ferragamo egyik kampányában is. Seymour az egyik áprilisi gálára e mellett az Alexander McQueen ruhaköltemény mellett döntött. Színek terén nem igazán szeretett volna kísérletezni, viszont a clutch-on megjelenő arany részlet elegendő ahhoz, hogy ne legyen túl egyhangú az összeállítás. Emellett óriás karika fülbevalót és a ruhához abszolút passzoló szandált láthatunk Seymouron.

A 2012/13-as őszi-téli Alexander McQueen-bemutatón a modellre szőrmés kesztyűt, szintén szőrrel ellátott csizmát, metál övet és a divatbloggerek körében rendkívül népszerű „visor”-t adtak. Egy gálán azért egy ilyen szemfedő merész húzás lett volna, Önnek beleférne?

Selena Gomez Peter Pilottóban

Ez a peplumos mintás ruha jobban áll

Selena Gomez a tiniknek szóló sorozatok miatt lett igazán népszerű, azóta énekesnőként is debütált már – nem kevesebb sikerrel. Úgy tűnik, hogy nem tud hibázni és ez talán igaz a következő összeállítására is. Egy peplumos Peter Pilotto-felsőben, hozzá passzoló sminkben, számos ujjperec-gyűrűben, bőrnadrágban és lakk magas sarkúban jelent meg egy díjátadón pár nappal ezelőtt.

A tervező nem volt szívbajos, a 2012-es tavaszi-nyári kollekció szóban forgó felsőjéhez a kifutón egy mintás nadrágot és szintén motívumokkal ellátott cipőt adtak. A modellre ékszert nem pakoltak, talán jobb is. Önnek még belefér a szezon egyik nagy kedvencének, a mintahalmozásnak ilyen formája?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek