Így öltözzön sikkes boszorkánynak!

A tavaszi trendek egyik legmeghatározóbb vonala egyértelműen a monokróm színvilág, ezen belül pedig a fekete és fehér kombinációk a legmenőbbek idén. A divatházaknak köszönhetően, ha már nagyon unnánk a pasztell színvilágot, vagy a virágmintákat, akár modern boszorkánynak is öltözhetünk a szezonban. Nézze meg, milyen egyszerű dolga lesz vásárláskor!

A városi boszorkányok nagy valószínűséggel a vámpírokat váltottak le idén, de az új ikonok nem csak a kifutókon, hanem több mozifilmben is megjelentek a közelmúltban. (Óz, a hatalmas vagy a Hófehérke, amiből három verzió is készült). A sötét színek beszivárgása már a 2009-es szezonban is érezhető volt, hiszen dark-goth stílusban gondolkodott az elmúlt években a Gucci, Alexander McQueen, Gareth Pugh vagy Gianfranco Ferré is. A tavalyi divathéten pedig a Dolce & Gabbana csíkokkal, a Louis Vuitton kockákkal, a Saint Laurent kalappal és palásttal tette egyértelművé a boszorkányok eljövetelét.

A boszorkányos tematikát követette nemrég Párizsban az új divatmagazint indító Carine Roitfeld és a MAC közös koktélpartija is, ahova a celebnők és divatguruk egytől-egyig boszis outfitben jelentek meg – írja a galadarling.com. Ha önnek is elnyerte volna tetszését a titokzatos stílus, melyet idén akár fehérben is viselhet, a hazai fast-fashion üzletekben könnyen összeállíthatja saját boszorkány-szettjét. A Mangóban például egy fehér szegecses bőrtáska 31995 forintba kerül, a Zarában egy fehér boszi ruha 29995 forint, egy halálfejes ernyőért 4995 forintot kérnek. Monokróm ruhák és kiegészítők a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek