Öltözzön barackszínbe pénteken, mint Rita!

Divat- és időjárásügyi sorozatunk újraindul, ismét adunk tippeket, mit vegyen fel, hogy ne fázzon és ne is süljön meg a változékony tavaszi időben. Ez alkalommal egy Asia centeres ruhákba öltözött modellt, Ritát mutatjuk be,de szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc tavaszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket nyárig. Nézzük, mire számíthatunk pénteken!

Rita

Pénteken nyugat felől megközelíti térségünket egy hidegfront, de határainkon kívül marad, legfeljebb a nyugati, északnyugati határ mentén lehet egy-egy zápor – írja az Időkép. Hazánk nagy részén folytatódik a kellemesen meleg, napos idő, minimum 6-12, maximum 19-25 fok várható napközben.

Ritának az Asia Center stylistja most divatos, lazacszínű ruhákat válogatott, melyek nagyon jól mentek sötétbarna hajához. A farmerrel párosított szett tökéletes hétvégi viselet lehet, akár egy laposabb talpú cipővel is. Nézze meg a galériában a többi képet is az alig 20 ezer forintos szettről és Ritáról!

Lazac színű bőrdzseki: MK áruház, Asia Center, 7400 forint

Lazac színű cipő: MK Áruház, Asia Center, 4400 forint

Csipkés felső és top: MK Áruház, Asia Center, 4600 forint

Farmer: MK Áruház, Asia Center, 5000 forint

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek