Lady Gaga az új Madonna?

Az újra divatba jövő kilencvenes évek felejthetetlen ikonjainak megvannak a mai, modern megfelelői is. Bár 1995-ben még sokan úgy gondolták, hogy a Jewel „You Were Meant For Me” című slágerét nem tudja más előadó ilyen kamaszlányosan romantikus stílusban tolmácsolni, tíz évvel később jött Taylor Swift, aki a „Love Story” illetve a „You Belong With Me” című slágereivel rácáfolt a tévhitre.

A két szőke énekesnőn kívül számos stílusban és külsőben is hasonló előadó van, akik napjainkban átvették a kilencvenes években feltűnt elődeik szerepét és koruk meghatározó figurájává váltak – írja a huffingtonpost.com. Madonnához hasonló stílust képvisel például a pop hercegnőjének kikiáltott Lady Gaga, aki nem csak külsőségekben hajaz Madonnára, de az 54 éves díva Express Yourself című számát is felhasználta a Born This Way című slágerében.

Lady Gaga az új Madonna?

A divatvilág felé kacsintgató Rihanna a kigyúrt Mariah Carey-hez hasonlóan előszerettel mutatja meg idomait a nagyközönségnek, Nicki Minaj pedig Mary J. Blige stílusát követi állatmintás és feltűnőbbnél-feltűnőbb giccses outfitjeivel.

Gwen Stefani 1991-es rózsaszín frizuráját Katy Perry koppintotta le 2011-ben. A Spice Girls fénykorában divatba jött, napjainkban pedig újra trendi hasvillantó felsőkben és háromcsíkos tréningruhákban lép színpadra a The Saturdays. Nézze meg a galériában, ki a 21.századi utódja az ikonikus lánycsapatoknak vagy a Backstreet Boysnak! És ha már a címben feltettük a kérdést, szavazzon: Lady Gaga tényleg felér Madonnához, vagy még sokat kell hozzá gyúrnia?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek