Ezért nem menő a fátyol az arc előtt

Mi a baj a fátyollal?

Amikor az Oscar-gála után pár nappal megláttuk Jennifer Lawrence első Dior kampányát, kicsit meghökkentünk a látottakon. A kampány és a fátyollal pózoló fiatal színésznő is szépnek, de mégis valahogy természetellenesnek tűnt Willy Vanderperre képein.

„Ez nem olyan, mint amilyen én vagyok általában. Persze, hogy Photoshop, az emberek nem néznek ki úgy, mint én ezen a képen!” – kommentálta a sokat kritizált, nem éppen életvidám képeket Lawrence.

A kampányban feltűnt Dior fátyol máris felbukkant a vörös szőnyegen. Talán elsőként az 1987-ben született ausztrál celebnő, Lara Bingle érkezett a különös kiegészítővel a 2013-as as Prix de Marie Claire díjátadóra Sydneybe, és hát nem nézett ki valami jól – írja a huffingtonpost.com.

Az egykori topless modell azt a fekete, tuxedo stílusú galléros zakót és selyemsálat viselte a fátyolhoz, melyet a Dior kampányban Lawrence, ám a fekete hálón átsejlő napbarnított, kissé narancssárgás arcbőr korántsem kölcsönzött stílusos, kifinomult megjelenést viselőjének, plusz a fátyol hálója előnytelenül takarta arcát, egyáltalán nem adott neki szép keretet, mint Lawrence-nek. Ön mit gondol, jól áll bárkinek a fátyol, anélkül, hogy szétretusálnák? Vagy tök jó, hogyha fátylat viselünk, akkor nem látszik az arcunk? Talán a látását félti ettől a viseletteől? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek