no

Kinek áll jobban a sárga estélyi?

Hétről-hétre rendszeresen megversenyeztetjük a hasonló – vagy épp ugyanoly – ruhába öltözött celebnőket, és önök döntenek, ki a jobb. A modellek vagy a hírességek, a színésznők vagy a hercegnők, a fiatal vagy az idősebb énekes- és színésznők?

Eheti cikkünkben sárga ruhás hírességek közül válogathatnak: Marion Cotillard a Dior kifutóján felvonuló, egyre ismertebb magyar modellel, Axente Vanessával veszi fel a versenyt, Katy Perry énekesnő Emily Blunt színésznőt próbálja felülmúlni narancsszínű estélyijében, a nálunk kevésbé ismert Manuela Velasco a szintén nem túl híres Gracie Ottóval kerül egy kategóriába a fodros Gucci ruhának köszönhetően. Nézze meg a folytatásban a vörös szőnyegen pózoló celebnőket, és szavazzon, kinek áll jobban a sárga!

Marion Cotillard vs. Axente Vanessa

Kinek áll jobban?

Marion Cotillard az Oscar gála előtt nem sokkal a Brit Filmakadémia díjátadóján járt: február 10-én a londoni esőben mosolyogva vonult be a vörös szőnyegen a gálára egy különlegesen szabott napsárga Dior estélyiben. A 2013-as tavaszi-nyári Dior Haute Couture ruha a Jennifer Lawrence-ről „leszakadó” ruhához nagyon hasonlít, de szerencsére ezen a darabon egyértelműen látszik, hogy tervezői bravúr a combközépnél tátongó, tüllel borított nyílás, nem egyszerű hiba. Hogy őszinték legyünk, szerintünk Cotillard-on még jobban áll a ruha, mint a modellen, mert dereka legalább olyan vékony, mint a Dior manökenjéé, Axente Vanessáé de van hozzá melle is.

A kifutón a hangsúlyos darab mellé semmilyen kiegészítőt nem kapott a Prada kampányon is dolgozó Axente, Cotillard-ra viszont egy gyémántnyakéket is adtak a stylsitok. A sminkesek viszont nagyon hasonlóan gondolkodtak, mindkét esetben mélyvörös rúzst képzeltek a sárga színhez. Ön szerint kinek állt jobban az haute couture ruhaköltemény, a szőke modellnek, vagy a barna színésznőnek?

Katy Perry vs. Emily Blunt

Kinek áll jobban?

Katy Perry volt a redcarpet-fashionawards.com szerint 2012 legjobbja a vörös szőnyegen: reméljük, 2013-ban is sikerül tartania a szintet az énekesnőnek. Egyelőre minden esély megvan erre, a február 8-án, Los Angelesben tartott MusiCares Person of the Year gálán mindenkit lekörözött narancssárga Alexander McQueen Resort 2013 ruhájával. Az egyenes szabású, egyszerű ruhához ékszerezett nyakvonal jár, és egy vastag fekete öv, de nekünk az öv egyáltalán nem hiányzott Perry derekáról.

Emily Blunt nagy sikerrel viselte a ruhát még 2012 októberében, a Harpers Bazaar év nője választásán, a londoni Claridge's Hotelben. Perry nem vitt magával a vörös szőnyegre táskát, Blunt viszont igen, egy fekete McQueen clutch-ot, és míg Blunt felkötötte haját, Perry elegánsan oldalra fésülve leengedte. Blunt esetében egyébként akár tudatos választás is lehetett a narancs, mivel az év nője bulit épp október 31-én, Halloweenkor tartották, amikor minden narancsszínbe borul az angolszász területeken. Ez tulajdonképp a mi szempontunkból mindegy is, csak egy a lényeg: kinek áll jobban a McQueen ruha?

Manuela Velasco vs. Gracie Otto

Kinek áll jobban?

Manuela Velasco spanyol tévés műsorvezetőt és színésznőt, a REC című spanyol horrorfilmből ismerheti az, aki nem spanyol sorozatfüggő. Velasco február 17-én, a 2013-as Goya Cinema Awards egyik műsorvezetőjeként viselte Madridban a mellrésznél fodros, kicsit fürdőlepedőszerű Gucci estélyit. A sárga ruha a divatház 2013-as tavaszi-nyári kollekciójából való, és egyelőre elég nagy sikere van a celebnők körében, bizonyos Bipasha Basu Mumbaiban, Kate Beckinsale az InStyle Golden Globe partiján viselte már idén.

És mellettük még Gracie Otto is felvette egyszer a sárga safron estélyit, az Ausztrál Tévé- és Filmakadémia (Australian Academy of Cinema and Television Arts, röviden AACTA) második gálájára, Sydney-ben. Otto 25 éves színésznő, rendező, fogatókönyvíró és producer, eddig sorozatokban, rövidfilmekben játszott és rövidfilmeket rendezett. Míg Velasco egy halvány, téglalap alakú clutchot és egy vékony nyakláncot vett fel a ruhához, Otto még minimalistábbra vette a figurát, és csak egy Gucci clutchcsal egészítette ki a szettet. Ilyen hangsúlyos ruhához nem is kell sok körítés: önnek ki tetszik jobban, a minimalista, barna hajú spanyol, vagy a szintén minimalista, szőke ausztrál?

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek