no

Egy melltartó lett az év női ruhadarabja

Az év női ruhadarabjának kiáltották ki a JML nevű márka Belvia névre hallgató pamut melltartóját, amiből megjelenése óta több, mint 1,5 millió darabot adtak el Angliában. A merevítés illetve kapcsok nélküli, sztreccs anyagú fehérnemű bármilyen testalkatra és méretre illik, így a legfontosabb problémát ikatja ki, miszerint rossz méretű melltartót veszünk, viselői szerint pedig sokkal kényelmesebb, mint egy mezei kosaras melltartó.

Arról nem is beszélve, hogy a ruha alatt egyáltalán nem látszik. A fehérneműt korosztálytól függetlenül ajánlják, egy darab 13 fontba, közel 4400 forintba kerül és a cég honlapján kívül Angliában kapható az ASDA, a Boots, a Debenhams, és a Wilkinsons üzletekben. Az Év Legjobb Terméke címét közel 10 ezer szavazat árán nyerte el, így ez egyben az év legforradalmibb találmánya is – írja a sourcewire.com.

A címet adó Product of the Year a legkomolyabb márkafüggetlen voksolás, ahol csak a vásárlók véleménye számít, igaz, csak a brit vagy amerikai vásárlókat kérdezik ki. De 10 ezer angol nő nem tévedhet, biztos tényleg kényelmes a Belvia melltartója. Sajnos azt nem tudjuk, itthon hol lehet hasonlót kapni (egy ideig a Triumphnál vettünk efféle melltartót, de azt már nem forgalmazzák), kérjük, ha van ötlete, hol szerezhetünk ilyen kényelmes melltartót, írja meg erre az e-mail címre! Köszönjük!

Update: Köszönjük az olvasói leveleket!

Rengeteg olvasónk írt, hogy tudja, hol forgalmazzák a Belvia melltartóit: a Tescóban és a tévés Topshopon keresztül itthon is könnyen hozzájuthatunk a díjnyertes melltartókhoz, illetve a JML szállít Magyarországra is. Ha szeretne Belvia melltartót, talán a legegyszerűbb, ha lemegy a sarki Tescóba, és megnézi, van-e a méretében a kényelmes termékből! Köszönjük a rengeteg levelet!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek