Yoko Onót megihlették a férfiak erogén zónái

Azt hittük, hogy idén a 72 éves tinilánynak öltözött nagypapa után már nem döbbenünk le semmin, de a 79 éves Yoko Ono az Opening Ceremonynak tervezett kollekciójával mégis okozott némi meglepetést. John Lennon özvegye 'Yoko Ono Fashions for Men 1969-2012' néven készítette el kapszulakollekcióját a márkának, amit állítása szerint Lennonnal való 1969-es gibraltári esküvője és férje ihletett.

„A Fashion For Men kollekció megtervezésében leginkább férjem vonzó külseje inspirált. Sajnáltam, hogy akkor nem tudtunk olyan darabokat beszerezni, amelyek jobban kiemelték volna testének legszebb pontjait. Így terveztem neki egy-két darabot, amit oda is adtam neki esküvőnk napján. Képzelhetik, hogy ezek után még jobban belém szeretett” – mondta Ono az 1969 óta titokban tartott gyűjteményről. A 18 darabos kollekcióban állítólag már nem kaphatott helyet egy, a márka szerint túl provokatív maszk és egy nadrágra applikálható hosszú oroszlánfarok sem – írja a wwd.com.

A furábbnál-furább hordhatatlan ruhadarabok leginkább a férfi erogénzónáira fókuszálnak, így nagy hangsúlyt kapott a fenék, az ágyék, a belső comb, a váll, a mellbimbó környéke. A kollekcióból egy herével díszített kapucnis kardigán 75 dollárba, 16100 forintba kerül, egy seggvillantós nadrágért pedig 250 dollárt, 53700 forintot kell fizetni a márkánál. Egy fehér nadrág, ami úgy tűnik, mintha Hulk zöld mancsával rácsapott volna, 255 dollárba, 54800 forintba kerül.

Önnek hogy tetszik Yoko Ono kollekciója?

A gyűjtemény egyik legbizarrabb darabjáért (amit állítólag eredetileg nőknek szánt a tervezőnő), a villanykörtékkel felszerelt férfimelltartóért, 400 dollárt, 86 ezer forintot kell otthagyni az Opening Ceremonynál. A türkiz és rózsaszín felsőkkel tarkított kollekcióra november 30-tól lehet lecsapni, a lookbookhoz készült videóban pedig Yoko Ono illusztrációi, illetve Lisa Paclet és Irina Dakeva animáció láthatóak, miközben a művésznő 'Mind Train' című dala szól.

An Animation of Yoko Ono Fashions for Men from Opening Ceremony on Vimeo.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek