Szombaton már nem lesz eső, de a szürkeség marad

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos londoni járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Charlotte

Szombaton már nem kell csapadéktól tartanunk, legfeljebb helyenként lehet gyenge szitálás – írja az Időkép.hu. A szürkeség marad, hajnalban ismét köd várható, de fagy nem lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3-7 fok között alakul, délutánra 7-11 fok közé melegszik a levegő.

A londoni divatasszisztens, a 22 éves Charlotte nagyon rezignáltan tűri a rossz időt, és ruhái legalább olyan szürkék, mint felettünk az ég. A lányon egy mostanság nagyon divatos, pizsamamintás szett látható, amire csak egy hosszú mellényt kapott föl: szettjének legextrémebb darabja a platformcipő, amiben nem is értjük, hogy nem borul fel, de biztos hozzá van szokva a magas sarkúhoz. A galériában még több képet nézhet Charlotte-ról!

Nadrág és felső: Whistles

Kabát: Rachel Komi

Cipő: Acne

Szemüveg: Ray Ban

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek