Karót nyelt divatikonok a Disney és a Barney's ünnepi kampányában

A Barney's már kora ősszel tudatta divatmániás közönségével, hogy ünnepi kampányát kifutóra alkalmas Disney figurákkal tölti meg. Az akkor kiszivárgott képeken láthattuk Daisy kacsát Dolce & Gabbana-ban vagy Minnie egeret Lanvin szerelésben. A napokban nyilvánosságra hozott, inkább erőltetett, mind kedves animációs kisfilmben pedig Minnie párizsi kalandjait és divatbemutatóját követhetjük nyomon olyan divatikonok főszereplésével, mint Carine Roitfeld, Anna Dello Russo, a pornótrailert forgató Lady Gaga, Naomi Campbell, Daphne Guinnes, Sarah Jessica Parker, Alber Elbaz vagy a Balenciaga éléről a napokban távozó Nicolas Ghesquiére – írja a thefashionisto.com.

mm

A november 14. és január 3. között kapható, limitált szériában gyártott kollekció gyermekjátékoktól kezdve az édességekig rengeteg exkluzív terméket tartalmaz. A Barneys.com oldalán található ajándékokból szívesen látnánk a fa alatt a Goofy-s és Mickey egeres kapucnis törülközőt 68 dollárért (15 ezer forintért), a Mickey egér fejekkel díszített nyakörvet 55 dollárért (12200 forintért), a Disney figurás iPhone tokot 35 dollárért (7700 forintért).

De ötletes ajándék lehet egy Mickey egeres sapka is világító fülekkel vagy egy csokornyakkendő formájú nyalóka, melyek a cég olcsóbb kategóriás termékei, áruk 8 és 25 dollár (1800 és 5600 forint) között mozog. Nézze meg ön is a kissé mereven ábrázolt divatikonokat, modelleket, designereket és fotósokat az öt perces „Electric Holiday” névre keresztelt kampányban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek