Hétfőn vegyen maxiszoknyát, mint Bonnie Chen!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos londoni modellt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk hétfőn!

Bonnie Chen

Hétfőn az ország túlnyomó részén folytatódik az erősen felhős, párás időjárás, nyugaton és északon néhol kisebb eső is előfordulhat – írja az Időkép.hu. Szélre ne számítsunk, éjszaka mínusz 3, plusz 5 fok, délután 5-12 fok várható. A népi jóslás szerint ha november 19-én havazik, akkor a karácsony is havas lesz – erre most semmi esély, késő ősziesen hideg időre van kilátás, amikor újra elővehetjük maxiszoknyánkat, mint a Next modellje, Bonnie Chen.

A maxiszoknya főként magas nőknek áll jól, ők nem csak nyáron, hanem télen is nyugodtan hordják, egy harisnyával elég meleg viselet és ha nem ér a földig, nem is lesz koszos. Chen a szürke szoknyához fekete csizmát és táskát vett, de élénksárga kabátja eléggé feldobja a szettet ahhoz, hogy a 2012-es februári londoni divathétre elmehessen ebben az összeállításban. Hasonló pulóvert és sárga kabátot most épp kapni a H&M-ben, maxiszoknyáért viszont a Zarába érdemes bemenni.

Kabát: Dolce & Gabbana

Pulóver: vintage

Szoknya: LA Boutique

Csizma: Urban Outfitters

Táska: vintage Chanel

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek