Vészelje át a hideget fekete-fehérben, mint Lilla

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk most!

Lilla

Kedden a front mögött felszakadozik a felhőzet és több-kevesebb napsütés várható, de inkább kevesebb, mint több, ugyanis délután nyugaton és a középső országrészben beborul az ég, és újra elkezd esni – ígéri az Időkép.hu. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megélénkül, néhol megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8-13 fok között várható, éjszaka 1-6 fok lesz.

Lilla a rossz idő ellenére nagyon csinosan öltözött, a fekete sem mindig unalmas, csak tudni kell viselni: az ötletes poncsó, a csinos táska és a fekete cipő fel sem tűnne, ha nem fehér nadrággal párosította volna őket keddi modellünk. Kedvencünk a monokróm szettben a kis csillogó bagolymedál, ha épp nincs sár, nyugodtan utánozzuk Lillát!

Poncsó: Zara

Nadrág, táska, nyaklánc: Tally Weijl

Cipő: ajándék

Karkötő: ajándék

Pulóver: Orsay

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek